HomeInfluencersGeld verdienen met Instagram. De trend van nu, maar hoe?

Geld verdienen met Instagram. De trend van nu, maar hoe?

Geld verdienen met Instagram is de trend van nu. De ene na de andere influencer komt tevoorschijn en verdient bakken met geld, al hoewel is dat wel echt zo? Lees hier meer.

Leuke foto’s posten en achterover leunen met een cocktail in je hand, zo lijkt het een beetje, maar de werkelijkheid is wel anders. Het is hard werken om meer volgers te krijgen en vervolgens op te vallen met een origineel account met goede foto’s.

Met veel volgers verdien je dus meer geld, maar hoe verdien je nu precies met Instagram? Door samenwerkingen aan te gaan met bedrijven en merken. Er zijn vele bedrijven die bemiddelen tussen influencers denk dan On fluence, Content Icons, Influentials, Influo, Social Frienz, We are First etc, wesellstories.nl Een heleboel dus!

Op Instagram zal je er goed aan doen om een niche te kiezen. Dat is een heel gerichte doelgroep. Op die manier kom je namelijk makkelijker bij de doelgroep terecht en valt je account voor de doelgroep meer op. Kies dus voor bijvoorbeeld een fashion account, of een food account, of een fitness account. Kies voor een thema.

Manieren waarmee je meer volgers mee gaat krijgen zijn de volgende:

  • Gebruik hashtags bij je foto’s in relevante categorieën
  • Volg soortgelijke accounts als die van jou zelf
  • Wees interactief en reageer op andere relevante Instagram accounts
  • Vraag Instagrammers met andere volgers dan jou iets over je te delen
  • Speel in op trending topics waar mogelijk (trending hashtags)

Wil jij nou echt een grote populaire influencer worden?

Dan is doorzettingsvermogen toch wel key. Jarenlang leuke content plaatsen en actief zijn op het platform. De meeste zijn al jaren bezig met dit platform en hebben nu pas tienduizenden volgers. Het is wel moeilijk om er nog tussen te komen.

Wanneer je nog geen beroemdheid bent bij het starten van je eigen Instagram account zul je zien dat het moeilijk is om te groeien. Het heeft een lange adem nodig om met Instagram je geld te verdienen en veel mensen zullen daar afhaken.Bekijk onze shop voor meer tips voor Instagram.

Tip: Hou dus vol!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments