HomeInfluencersWie is de bekendste vlogger van Nederland?

Wie is de bekendste vlogger van Nederland?

Wie is de bekendste vlogger van Nederland? Benieuwd?

Lees het dan hier.

Er zijn vele bekende vloggers in Nederland die het erg goed doen, denk aan Monica Geuze, Mascha Feoktistova, Bibi Breijman, Nikkie Tutorials, maar 1 van meest bekende is toch wel Enzo Knol.

Al sinds 2013 is de bekendste vlogger van Nederland bezig met vloggen. En met groot succes. Hij verdient bakken met geld met zijn Youtube kanaal, maar dat niet alleen. Hij heeft inmiddels vele samenwerkingen en zijn eigen merchandise op Knolpower.nl.

Enzo Knol plaatst iedere dag een video op zijn YouTube kanaal, waarin hij zijn dagelijkse leven aan de wereld laat zien. Soms gaat de filmpjes nergens over, maar ze worden toch erg goed bekeken. Inmiddels staat de teller op ruim vierduizend video’s en 2.6 miljoen abonnees. 

Er zijn allerlei manieren om geld te verdienen met het maken van video’s, maar de bekendste is die door het kijken van reclame. In iedere video zit wel een reclameblok en als daar mensen naar kijken wordt de maker van de video beloond.

YouTubers verdienen gemiddeld zo’n 1.000 piek per 1 miljoen views. Op het moment van schrijven staat het kanaal op meer dan 2 miljard weergaven. Dat betekent dat Enzo Knol meer dan 2 miljoen euro heeft verdiend met zijn Youtube kanaal. Hij heeft ook nog een apart game-kanaal met meer dan 700k subscribers, maar daar doet hij niet veel meer mee. Meer dan 2 miljoen alleen aan Youtube: Like what?

Op zijn website knolpower.nl verkoopt hij ook zijn eigen merchandise. Hij zit er dus zeker warmpjes bij.

Wil jij nou ook een succesvolle carrière door middel van Youtube? Lastig, maar niet onmogelijk. Misschien heb je al een hele ban vol met volgers en fans op social media. Lees hier meer over het beginnen met Youtube.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments