HomeInfluencersGeld verdienen met social media? Lees gauw verder.

Geld verdienen met social media? Lees gauw verder.

Geld verdienen met social media. De trend van tegenwoordig. Het wordt steeds populairder. De social media of eigenlijk Instagram influencers komen overal vandaan. Maar laten we wel eerlijk blijven: het is allemaal makkelijker en mooier dan het echt is op de “gram”. Hetzelfde geldt eigenlijk voor geld verdienen met een website. Je moet er hard voor werken en de bezoekers komen niet vanzelf. Je moet jarenlang aan je website werken om er wat voor terug te zien (inkomsten). Of laten we zeggen in ieder geval 1 jaar hard werken en elke dag nieuwe artikelen schrijven. Elke dag? Ja, elke dag! Je kan uiteraard social media gebruiken, maar ook SEO. SEO is belangrijk want dat zorgt ervoor dat je hoog scoort in Google op bepaalde zoekwoorden. Om een voorbeeld te geven: als iemand zoekt op: “geld verdienen met social media” kan dit artikel dus hoog scoren en dat komt omdat ik SEO gebruik. Wil jij nou ook van zulke artikelen voor jouw website en hoog scoren in Google? Neem dan contact op met Allround Writer of volg deze SEO cursus. Ben jij iemand die het graag zelf wilt leren? Dat kan uiteraard. Het kost wel meer tijd, maar dan heb je ook wat.

Hoe verdien je nou geld met social media?

Geld verdienen met social media wordt steeds populairder. Actief zijn op social media is een erg makkelijke en leuke verdien methode. Met sociale media kanalen kun je namelijk een groot aantal mensen bereiken. Via de kanalen kun je goed communiceren naar de doelgroep die je wilt bereiken. Veel mensen hebben al genoeg volgers om geld met sociale media te verdienen. We hebben het hier over de Instagram influencers. Ze verdienen geld door het promoten van een product of dienst met al hun volgers op Instagram. Hoe meer volgers, hoe meer je verdient uiteraard. Maar is dit allemaal niet een neppe business? Want ja eerlijk is eerlijk, de meeste (grote) sterren of Instagram influencers kopen hun volgers of in ieder geval een groot deel van hun volgers. Huh, what? Ja, je kan het makkelijk zien aan de soort volgers en de reacties, want je kan zelfs reacties kopen. De meeste doen er aan mee, zelfs waarvan je het niet verwacht. Het is dus eigenlijk niet helemaal een eerlijke business. Het is eigenlijk gewoon 1 grote nep zooi, maar we doen er uiteraard gewoon aan mee;)

Waar koop je die Instagram volgers en reacties dan? Nou hier bijvoorbeeld en hier. Maar er zijn heel veel van dit soort sites.

Is het dus mogelijk om geld te verdienen met social media? Ja zeker! Maar het is hard werken en het kost vele jaren om (echte) volgers te krijgen. Maar wij zeggen: go for it en plaats interessante content.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments