HomeInfluencersGeld verdienen met TikTok. Hoe doe je dat?

Geld verdienen met TikTok. Hoe doe je dat?

Tiktok is erg trendy tegenwoordig, vooral onder jongeren. Geld verdienen met TikTok is iets wat veel jongeren wel zouden willen. Omdat wij een jongerenmerk zijn en vooral artiesten, creatievelingen en jongeren willen inspireren hebben wij de categorie TikTok toegvoegd aan onze website. Alles over TikTok voor jou op Life of an Artist! Ook Tiktokkers zijn creatievelingen en verdienen de spotlights.

Wat is Tiktok nou precies?

Waarschijnlijk ben je wel bekend met TikTok, maar voor de mensen die nog niet bekend zijn met Tiktok bij deze: TikTok is een social media netwerk, waarmee je korte video’s maakt, en deze doorstuurt naar je vrienden.

Je kunt TikTok gratis downloaden voor je telefoon. Hiermee open je dus de app, en maak je een grappig filmpje. De focus ligt in TikTok op het maken van een filmpje waarin je aan het dansen, playbacken of zingen bent. Maar je kan ook andere filmpjes maken.

Nadat je een filmpje hebt opgenomen kun je deze dan nog bewerken met filters net zoals Instagram eigenlik.

Maar dan de vraag, hoe kan je nou geld verdienen met Tiktok?

Net als Instagram en Facebook is het met TikTok ook mogelijk om geld te verdienen, maar zal het zeker niet vanzelf gaan. Je moet namelijk een behoorlijk grote fanbase hebben, wil je wat geld verdienen met TikTok. Het is eigenlijk net zoals Youtube en Instagram. Hoe meer fans hoe meer geld jij ermee kan verdienen. Je kan denken aan affiliate marketing. Geen idee wat dat nou is? Bekijk dan snel deze cursus. Affiliate marketing kan je ook toepassen op Tiktok. Je raad dan andermans producten aan en krijgt een commissie bij een verkoop. Dit kan aardig oplopen als je het goed doet.

Verder als je eenmaal veel fans hebt zal je benaderd worden door bedrijven om sponsored content te maken; content waar je voor betaald krijgt. Je promoot dan producten van bedrijven voor geld. Veel bekende influencers doen dit. Maar je kan ook denken aan je eigen producten verkopen, bijvoorbeeld een kledinglijn. Dit doen ook vele bekende influencers.

Enkele tips voor jou om een bekende succesvolle Tiktokker te worden:

Probeer zovaak mogelijk video’s te posten, laat jezelf zien, connect met anderen, reageleer en like onder populaire video’s. Oftewel: laat vooral jezelf zien.

Wees consistent. Bekende Youtubers zoals bijvoorbeeld Enzo Knol posten ook elke dag een nieuwe video en dat jarenlang. Remember: good things take time!

Geld verdienen met Tiktok? Het kan. Zorg voor een grote fanbase en de mogelijkheden liggen voor je open!

Wil jij nou graag online geld verdienen door middel van websites en content? Zie jij het zitten op een tijdje hard te werken om vervolgens te genieten van passief inkomen? Het is hard werken, maar na een tijd loont het zich zeker. Bekijk dan deze cursus en ga ervoor!

Heb jij hulp nodig met jouw video’s op Tiktok? Bekijk dan onze shop eens. Editting on a budget! Dat moet kunnen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments