Rijkste rappers van Nederland. Benieuwd? lees dan gauw verder.

De rapscene is helemaal trending in Nederland. Met rappers zoals Boef, Lil Kleine, Lijpe, Josylvio, Bizzey, Frenna en Ronnie Flex. De artiesten hebben een moeilijk jaar achter de rug, maar aan alle slechte dingen komt een einde en straks kunnen ze wel lekker knallen en nog rijker worden;) Alles komt goed (hopen we dan maar!).

Dit zijn de 4 rijkste rappers van Nederland:

1.Boef

Op 1 staat uiteraard talent en inmiddels ondernemer: Boef.

Boef liet vorig jaar aan de hoofdredacteur van Quote weten dat hij gemiddeld zo een 80.000 euro verdient per maand. Dat zijn omgerekend 30 shows per maand. De rapper plaatste al een tijd terug op zijn Instagram dat hij “Miljonair” was. Hij heeft een kast van een huis en heeft ook een onderneming samen met Vasco Rouw: The Millionaires Club. Verder had hij ook een aantal callcenters, maar daar is hij weer mee gestopt. Dat was toch niet zo zijn ding.

2. Lil Kleine

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de Amsterdamse rapper al een tijdje miljonair is. Als er één iemand is die zijn geld graag showt, dan is dat Lil Kleine wel. Jorik Schorik deelt maar wat graag zijn luxe levensstijl met zijn volgers op Instagram. Hij zit ook erg vaak op Dubai met zijn vriendin. Quote schat het vermogen van Lil Kleine zelfs op meer dan een miljoen. Dit investeert de rapper dan ook weer in een patatzaak, discotheek en zijn eigen kledinglijn. Hij heeft ook het platform en de online school: StreetUniversity. Lees hier meer daar over.

3.Ronnie Flex

Ook Ronnie Flex doet het erg goed. Hij gaat al even mee in de business (sinds 2013). Volgens bronnen zou hij zo,n 2 a 3 miljoen bezitten. Maar dit weten we niet zeker. Hij is niet zo open over zijn vermogen en er is niet veel over terug te vinden. Hij pronkt eigenlijk niet zo met zijn geld wat we eigenlijk wel goed vinden. Een nuchtere artiest!

4. Bizzey

Bizzey gaat erg goed de laatste tijd. Hij bezit zelfs huizen in Bali en is daar vaak te vinden met zijn vrouw.”Multimiljonair ben ik nu onderhand ook wel!” gaf Bizzey zelf aan. Hij heeft natuurlijk een succesvolle carriere met Yellow Claw achter de rug, maar ook alleen doet hij het erg goed. De media noemt hem een verwaande rapper, nou wij vinden het gewoon een talentvolle rijke rapper: you go Bizzey!

Rijkste rappers van Nederland? Deze mannen gaan dus erg hard!

Wil jij nou ook graag rijk worden? Of in ieder geval geld online verdienen door middel van websites en content? Zie jij het zitten om een paar jaar hard te werken om daarna te genieten van passief inkomen? Dan is deze cursus wat voor jou!

Bron: quotenet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here