HomeMusicGiniio van ValsBezig tekent bijROQ ’N Rolla Music

Giniio van ValsBezig tekent bij
ROQ ’N Rolla Music

De uit Amsterdam Zuid-Oost afkomstige Reginio Doelwijt, beter bekend alsGiniio maakte afgelopen week bekend dat hij bij ROQ ’N Rolla Music heeft getekend. De artiest die bekend is als onderdeel van ValsBezig en heeft samengewerkt met artiesten als Jonna Fraser, Idaly, Adje en Reverse kijkt er naar uit om zijn muziek vanaf nu op het label uit te brengen.

Giniio zegt het volgende over de nieuwe samenwerking tussen hem en het label: “Ik ben bij ROQ gekomen omdat ik 100% vertrouw in het team en graag samen wil groeien”, hij vervolgt “Daarnaast ben ik excited om te releasen. Vooral omdat ik solo een andere kant van mezelf kan laten zien”.

Giniio heeft al meerder grote samenwerkingen op zijn naam staan. Zo was hij samen met Yurmaine en Jonna Fraser te horen op ‘Kwestie Van Tijd’ en als featuring artist op ‘Waardeer Je’, de track van Adje en Reverse die op recentelijk is uitgebracht. Ondnaks deze succesen geeft de artiest aan dat de focus de komende tijd vooral op zijn solocarrière ligt. Tegelijkertijd met de siging bij ROQ ’N Rolla Music laat hij ook weten dat zijn nieuwe solo single ‘Listen’ op 17 maart uitkomt op het label.

Klik hier om de sigining video te bekijken

Over Giniio
Giniio AKA Goldenboy is een muzikaal talent uit Amsterdam Zuid-Oost van Surinaamse afkomst. Met een moeder die op jonge leeftijd in het voorprogramma van de Fugees stond, is muziek er met de paplepel ingegoten. Giniio is opgegroeid met muziek van Mary J Blidge en Marvin Gaye maar vond in Michael Jackson zijn inspiratiebron. Op 10-jarige leeftijd nam de artiest zijn eerste videoclip op maar daarvoor was hij al druk bezig met het schrijven van raps.

Naast zijn talent voor muziek, was Giniio ook veel bezig met dans waardoor hij in contact kwam met de jongens van ValsBezig. Samen maakten zij de overstap naar muziek en het begin van succes was geboren.  
 
Na het behalen van een talrijk aan gouden en platinum platen met ValsBezig, is het voor Giniio nu tijd om zijn vleugels uit te slaan en ook als soloartiest aan de weg te timmeren. Met het team van ROQ ’N Rolla Music aan zijn zijde, is Giniio nu klaar om de muziekwereld te domineren! 

Over ROQ ’N Rolla Music
ROQ ‘N Rolla Music is een independent platenmaatschappij gevestigd te Amsterdam, deze is opgericht in 2015 door Babek Arjang Far en Timothy Kimman (Jebroer). Het label vertegenwoordigd artiesten zoals: Jebroer, Snelle, Famke Louise, RBDJAN, Piet Junior en is de thuisbasis voor Nouveau Riche Music & BAD MANOR Records. Met hun passie voor unieke en out-of-the-box geluid, staat het label voor artiesten die durven te doen die anderen niet zouden doen. Controversieel, maar toch commercieel heeft ROQ ‘N Rolla inmiddels bewezen met meer dan 1 miljard streams en meer dan 50 multi awards dat zij staan voor succesvolle muziek. 
 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments