HomeMusicGiniio van ValsBezig dropt eerste autobiografische solo track "Listen"

Giniio van ValsBezig dropt eerste autobiografische solo track “Listen”

Het zijn spannende tijden voor de Amsterdamse Giniio. Vorige week kondigde hij vol trots de samenwerking met zijn nieuwe label ROQ ’N Rolla Music aan en teasde hij al dat er nieuwe muziek aan zat te komen. Op 17 maart is het zover. De artiest dropt zijn eerste solo track ‘Listen’. Giniio werkte voor deze release samen met Jordan Knows en Reverse, die de productie voor hun rekening namen. Het gevoelige nummer is gebaseerd op situaties die Giniio zelf heeft meegemaakt. ‘Listen’ gaat over een relatie die stuk loopt en de vraag welke rol je hier zelf in hebt gespeeld.

‘Listen’ is vanaf nu te steamen via alle streaming portalen

Giniio zegt het volgende over ‘Listen’: “In het nummer blik ik terug op momenten uit het verleden, waar het fout is gegaan. Met dit nummer wil ik mijn hart laten spreken in plaats van gewoon “sorry” zeggen”. Daarnaast zegt de artiest: “Ik ben excited om mijn eerste solo track te releasen, vooral omdat ik solo een andere kant van mezelf ga laten zien dan wat mensen tot nu toe van me gewend zijn”.

De in Amsterdam Zuid-Oost geboren en getogen Giniio heeft al meerder grote samenwerkingen op zijn naam staan. Zo was hij samen met Yurmaine en Jonna Fraser te horen op ‘Kwestie Van Tijd’ en als featuring artist op ‘Waardeer Je’, de track van Adje en Reverse die op recentelijk is uitgebracht. Nu is het tijd om zichzelf als soloartiest te ontwikkelen. Met zijn signing bij ROQ ’N Rolla Music en de release van ‘Listen’ zet de zanger meteen flinke stappen. Met meerdere nummers klaar om uitgebracht te worden is een ding zeker, we gaan de komende tijd nog veel van Giniio horen.

Over Giniio
Giniio AKA Goldenboy is een muzikaal talent uit Amsterdam Zuid-Oost van Surinaamse afkomst. Met een moeder die op jonge leeftijd in het voorprogramma van de Fugees stond, is muziek er met de paplepel ingegoten. Giniio is opgegroeid met muziek van Mary J Blidge en Marvin Gaye maar vond in Michael Jackson zijn inspiratiebron. Op 10-jarige leeftijd nam de artiest zijn eerste videoclip op maar daarvoor was hij al druk bezig met het schrijven van raps.

Naast zijn talent voor muziek, was Giniio ook veel bezig met dans waardoor hij in contact kwam met de jongens van ValsBezig. Samen maakten zij de overstap naar muziek en het begin van succes was geboren.

Na het behalen van een talrijk aan gouden en platinum platen met ValsBezig, is het voor Giniio nu tijd om zijn vleugels uit te slaan en ook als soloartiest aan de weg te timmeren. Met het team van ROQ ’N Rolla Music aan zijn zijde, is Giniio nu klaar om de muziekwereld te domineren!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments