HomeInfluencersHealthy & fitness influencers in Nederland. Wieowie?

Healthy & fitness influencers in Nederland. Wieowie?

De fitness influencers in Nederland: wieowie?

Je hebt allerlei soorten influencer tegenwoordig, van fashion, tot food, make-up, maar ook healthy & fitness influencers die jou de mooiste foto’s laten zien en jou helpen ook fit te worden.

Wie zijn nou die leuke healthy & fitness influencers die je moet kennen? Wij hebben een aantal leuke vrouwelijke voor je op een rijtje gezet.

1.Japke Sybesma

Japke Janneke geeft je een kijkje in het leven van een hardwerkende zelfstandig onderneemster die gek is op sporten. Ze heeft een eigen website: japkejanneke.nl waar ze haar passies schrijven en sporten samenbrengt. Maar daarnaast is ze ook succesvol op Instagram en timmert ze hard aan de weg als fitness & health influencer.

2.Nochtli Peralta Alvarez

Nochtli is een ex-politie agente. Op straat tijdens haar dienst zag zij haar fit hero Tavi Castro.  Zij werd als model gevraagd voor zijn bedrijf Body Engineers en sindsdien is ze een van de grootste fitness & health influencers. Ze heeft al deelgenomen aan verschillende TV programma’s en heeft veel grote campagnes op haar naam staan. Ze heeft meer dan 1 miljoen volgers op Instagram. Het is ook nog eens een mooie vrouw: one to watch!

3.Suzanne Brummel

Suzanne Brummel. Zij is echt een alleskunner. Geen sport is haar te gek en werkelijk alles komt voorbij op haar Instagram en haar blog. Voetbal, hardlopen, zwemmen, crossfit en tennis. Op instagram heeft ze meer dan 50k volgers. Daarnaast heeft ze ook een blog. Naast het dagelijks delen van online content, het geven van clinics, interviews en lezingen is Suzanne ook werkzaam als freelance tekstschrijver voor de gezondheidsbranche. Een bezig bijtje dus. Also one to watch!

Fitness influencers in Nederland? Deze dames zijn aardig sportief en goed bezig met hun blog en social media kanalen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments