HomeInfluencers3 beauty influencers die je gewoon moet kennen.

3 beauty influencers die je gewoon moet kennen.

Beauty influencers: je wordt er bijna dood mee gegooid. De ene na de andere verschijnt in je Instagram feed. Ze willen allemaal groot en succesvol worden en geld verdienen met hun grootste passie: make-up.

Maar wie zijn nou die grote beauty influencers die het al gemaakt hebben?

Wij hebben er 3 populaire voor je op een rijtje gezet.

1.Mascha Feoktistova

Mascha is bekend van haar YouTube kanaal Beautygloss. Op dit kanaal plaats ze veel video’s die te maken hebben met make-up en beauty, maar ook andere video’s zoals stortytimes en shoplogs. Naast het kanaal Beautygloss heeft ze ook nog het kanaal Vlogglos, waar ze dagelijks een nieuwe vlog upload. Ze begon als blogger en werd daarmee een groot succes, maar ging toch over op het vloggen. Jammer, maar haar vlogs zijn ook erg leuk! Ook op Instagram is ze een groot succes en heeft ze meer dan 600k volgers. Benieuwd naar het vermogen van Mascha? Lees dit dan eens, want ja een beauty influencer zijn kan je aardig rijk maken;)

2 Serena Verbon.

Serena van Beautylab is afgestuurd in de richting van Molecular Biology en werkte 5 jaar als farmaceutisch analist, maar richt zich al zo’n 10 jaar fulltime op haar online carrière. Haar werkachtergrond is af en toe nog terug te zien op haar blog, als ze bijvoorbeeld dieper ingaat op bepaalde ingrediënten in beauty producten. Serena is naast haar blog ook actief op Instagram en YouTube. Op Instagram heeft ze meer dan 100k volgers. Ze heeft dus nog een blog, maar is ook actief op social media. Ze verdient waarschijnlijk dus geld met alle drie. Ze heeft dus echt een beauty empire neergezet.

3. Vera Camilla

Vera is veel bezig met beauty, wat terug te zien is op zowel haar Instagram als haar YouTube kanaal. Ze is gestopt met bloggen en focust zich volledig op haar Youtube kanaal en haar Instagram waar ze vele volgers heeft.

Wil jij nou ook graag een beauty influencer worden? Gratis make-up producten ontvangen en uitproberen en daarnaast geld verdienen met jouw grote passie? Lees dit dan eens and become a beauty influencer!

Bron: Google & Instagram, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments