HomeWritingHerfst is duidelijk goed voor online blogs en magazines.

Herfst is duidelijk goed voor online blogs en magazines.

Herfst: het seizoen voor de laptop, tablet en telefoon.

Het wordt kouder, saaier, donkerder en wat doen we dan? Juist lekker op onze telefoon of tablet Googlen en lezen. Op zoek naar nieuwtjes, trends, en meer.

En dat valt terug te zien. Afgelopen week ging het gemiddelde van 300/400 bezoekers per dag naar 800/1000 per dag. Het kan natuurlijk ook dat sommige artikelen beter worden gevonden in Google, maar wij denken dat het voornamelijk met de herfst te maken heeft. We zijn als startup in de media nog een beetje zoekende naar wat wel werkt en wat niet, maar het herfstseizoen doet het blijkbaar goed.

Wat moet je anders doen naast Netflixen?

Geen boeken lezen, nee jouw favoriete bloggers volgen en lezen.

De herfst en winter dagen zijn beter voor online blogs en online publishers. Ook door corona zaten veel mensen binnen en online. Wij zijn benieuwd hoe het bij andere blogsis. Of zij ook een toename in het aantal bezoekers zien en uiteindelijk is dat wat je wil toch als ondernemer. Maar wij kunnen hier weinig over terugvinden. Weinig publishers schrijven over de business kant van een online magazine runnen. “het is toch een beetje geheim waarschijnlijk”.

Wil jij nou zelf ook ondernemen? Een online magazine of blog beginnen? Bruis je van de ideeën?. Bekijk dan onze shop en begin vandaag nog met jouw blog.

Je hebt een goede domeinnaam nodig, je hebt hosting nodig, een mooie website en natuurlijk een SEO expert die ervoor gaat zorgen dat je content gaat ranken.

Dit is het seizoen om te beginnen.

Een tip: Begin een blog over finance and become booming! Erg trending!

Bron: Life of an Artist, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments