HomeInfluencersOpkomende vloggers die je zeker eens moet checken:

Opkomende vloggers die je zeker eens moet checken:

Opkomende en minder bekende vloggers. Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw en minder bekend talent in de blog en vlog scene. Vlogger is erg populair. Er zijn ook veel bloggers die zijn overgestapt op vloggen zoals Vera Camilla en Mascha Feoktistova.

Ben jij nou benieuwd naar een aantal “vrij nieuwe/opkomende” vloggers? Influencers die je gewoon moet kennen?

Hier 5 leuke vloggers die je echt moet checken:

1.Jamie Li

Jamie Li vlogt over haar leven als oprichter van QUARTER magazine, freelance journaliste, mode- en beauty specialist. Daarnaast is ze moeder van twee zoontjes en shopaholic. Ze heeft meer dan 50k abbonees. Iedere maandag om 9.00 uur een nieuwe vlog. Wist jij dat Jamie Li ook schrijft voor het populaire blad van Chantal Janzen &C?. Volg deze dame!

2.Interior Junkie

De naam zegt het eigenlijk al. Wil jij leuke vlogs zien over wonen en interieur? Dan moet je Interior Junkie zeker volgen. Elisah Jacobs heeft al een leuk platform, maar ze is nu ook aan het vloggen gegaan. Ze heeft nog niet zoveel volgers, maar dit komt vanzelf. Deze dame is een grote binnen de interieur bloggers in ieder geval. Ze komt zelfs regelmatig op tv bij woonprogramma’s. Ze kan goed leven van haar blog/vlog en Instagram.

3.BeautyNezz

Beautyvlogger Joy is al een tijdje bezig met haar vlogs, maar de laatste tijd krijgt ze steeds meer views en bekendheid. Ik had nog nooit van haar gehoord eigenlijk..Ze vlogt vanuit Nederland en Amerika en je komt echt van alles tegen in haar vlogs. Ze heeft meer dan 500k abbonees, ze is wel een bekende vlogger dus! De onderwerpen in haar vlogs gaan voornamelijk over beauty en fashion en leuke dingen die ze wil testen.

4.Rianne Meijer

Nou Rianne Meijer is niet echt een nieuwe vlogger, maar wel 1 die we zeer leuk vinden! Grappig, origineel en echt. Wauw, waar vinden we tegenwoordig nog echte vrouwen die zichzelf durven te zijn? Wij zijn die opgeblaaste Kim K poppen zo zat op de gram en Youtube. Totaal niet inspirerend en motiverend.

Maar goed Rianne Meijer gaat al even mee op Youtube. Ze heeft niet extreem veel volgers, maar wel leuke video’s en op de gram is ze booming! Lees hier meer over het vermogen van deze dame.

Ben jij nou een opkomende vlogger? Heb je wat publicity nodig? Stuur dan een mailtje: info@lifeofanartist.nl en wij plaatsen jouw vlog (gratis!) op onze site met tekst erbij uiteraard. Wij hebben 10.000 unieke bezoekers per maand dus jij wordt dus zeker gezien! Daarnaast kom je ook hoog in Google te staan, want wij werken met SEO. We are here to help you to be successfull!You deserve it!

Bron: Girlscene, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments