HomeBeautyInfluencer en beauty Britt Dekker. Lees hier meer

Influencer en beauty Britt Dekker. Lees hier meer

Influencer, televisie-ster en beauty Britt dekker. Alles wat je over haar wil weten.

Britt Dekker is een tv-personality, presentatrice en influencer en Youtuber. Ze heeft niet alleen talent, ze is ook nog eens een echte beauty. En talentvolle beauties zetten wij graag in de spotlights. Zoals het hoort.

In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5 datingprogramma ¨Take Me Out¨. In 2010 wordt ze gevraagd voor het televisieprogramma ¨Echte Meisjes In De Jungle¨, waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Het succes van Britt gaat verder als ze met Ymke Wieringa een eigen online televisieprogramma krijgt op RTLXL.nl. Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen.

Inmiddels heeft ze een flinke carrière in de tv-wereld voor zichzelf weten te maken. Sinds 2018 presenteert Britt het programma ¨Zapsport¨ voor AVROTROS. Ze Presenteert momenteel ook het programma We Want More. Dat is haar eerste grote studio programma. Britt gaat dus erg lekker.

Verder heeft Britt uiteraard een grote liefde voor paarden. Naast dat ze zelf een verdienstelijk dressuurruiter is (waarmee ze zich plaatste voor de Nederlandse Kampioenschappen in 2018) heeft Britt haar eigen YouTube kanaal PaardenpraatTV. In deze video’s geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. Naast PaardenpraatTV is Britt Dekker sinds 2017 ook te zien op het YouTube kanaal DierenpraatTV, waar elke maandag een nieuwe video van haar online staat. Een YouTube kanaal voor de echte dierenliefhebber.

Benieuwd naar haar vermogen? Lees dit artikel dan eens.

Britt Dekker: een leuke succesvolle dame die je moet kennen!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments