Het vermogen van Youtuber, blogger en beauty Mascha Feoktistova. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Mascha Feoktistova is een Nederlandse YouTuber die bekend staat om haar YouTube make-up tutorials. Ze heeft meer dan 600.000 abonnees op haar beautygloss YouTube kanaal. Ze is ook echt een beauty! In 2007 startte ze met haar blog Beautygloss. Een blog over make-up en schoonheidsproducten. Het blog groeide binnnen enkele jaren uit tot een van de best bezochte beauty blogs van Nederland, met ongeveer 650.000 unieke bezoekers per maand.

In 2014 kwamen er op haar Youtube kanaal naast beauty videos tijdelijk ook vlogs online. In 2015 begon ze een nieuw YouTube-kanaal voor vlogs, genaamd Vloggloss. Ze richt zich nu helemaal op YouTube en Instagram. Ook daar heeft ze meer dan 600k volgers.

Ze begon in haar studententijd met de beautyvlogs op YouTube. “Ik studeerde heel wat anders en ben als hobby filmpjes gaan maken.” Inmiddels zijn haar videokanalen een fulltime baan voor Mascha en maakt ze de filmpjes samen met haar man. Mascha verdient een hoop geld met Youtube, dat kan ook niet anders met zoveel views. De laatste jaren kon ze één tot twee ton op haar rekening bijschrijven. Dat klinkt goed!

Hiernaast is ze ook een Instagram influencer en heeft ze meer dan 600k volgers.

Wat is het vermogen van Mascha Feoktistova?

Volgens bronnen wordt haar vermogen geschat op 750.000 euro. Not bad!

Wil jij nou ook geld online verdienen? Maar dan met online content? Passief inkomen opbouwen? Wil jij alles weten over de toekomsttrend affiliate marketing? Bekijk deze cursus dan eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here