HomeMoneyHet vermogen van rapper Adje. Benieuwd?

Het vermogen van rapper Adje. Benieuwd?

Het vermogen van Adje. Benieuwd? Lees gauw verder. 

Wie is rapper Adje?

Wie kent niet de track: Hele meneer? Dat was een grote hit toen der tijd. Back in the oldskool days, maar hij is er nog steeds. Nu met een nieuwe track “Caramel”.

Adje is een rapper waarvan de echte naam Julmar Simons is. Hij werd geboren in Amsterdam en groeide op in de Amsterdamse Bijlmer. De rapper is de oudere halfbroer van de rappers Hef en Crooks.

Julmar Simons, beter bekend onder zijn artiestennamen Adje, Adjedonnie of A’donis, werd geboren op 2 oktober 1982 in Amsterdam. Hij is van Antilliaanse komaf en is de halfbroer van rappers Hef (Julliard Frans) en Crooks (Juliandri Frans). Ze hebben dezelfde vader maar een andere moeder. Hij groeide op in de Bijlmer met zijn moeder en zag zijn halfbroer Hef regelmatig totdat Hef drie jaar oud was, de twee broers zagen elkaar daarna zo’n 10 jaar niet meer.

Adje heeft naar eigen zeggen van alles gedaan in zijn leven. Hij is dus niet alleen rapper. Hij is werkzaam geweest als kapper, heeft vliegtuigen schoongemaakt, bij de postbank gewerkt, maar deed ook illegale dingen zoals het verkopen van drugs. Op zijn 26ste begon hij zijn rap carrière serieus te nemen.

Aanvankelijk schreef de rapper Engelstalige nummers maar in 2008 bracht hij zijn eerste Nederlandstalige solowerk uit onder zijn artiestennaam A’donis. In dat jaar bracht de rapper ook een album “Boys in de hood vol. 1” uit, in samenwerking met zijn (half)broers Adje en Crooks. De drie wonnen hier een State Award mee. In 2010 begon de rapper een langdurige en succesvolle samenwerking met producer Reverse en startte hij het collectief SlodderVosGang. In 2013 kwam Adje met zijn debuutalbum “Vossig” uit. Zijn laatste album dateert uit 2018. Het is dus al even stil rondom de rapper. De rapper geeft tegenwoordig ook rapworkshops in Ijburg. Misschien heeft hij daar zijn passie in gevonden. Uiteindelijk draait niet alles om geld, maar liefde en plezier in je werk.

Het vermogen van de rapper:

Er is niks bekend over zijn totale vermogen. Hij geeft aan in een interview met FHM dat hij niet rijk is, maar wel boven verwachting leeft. Hij verdient meer dan dat hij ooit had durven dromen.

Wil jij nou ook rijk worden? Beleggen op de beurs of in vastgoed? Bekijk dit dan eens.

Bron:parra.nu & fhm, Beeld: wikipedia, Achim Raschka

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments