HomeWritingMamaliefde. Wat is dat voor een leuk inspirerend blog?

Mamaliefde. Wat is dat voor een leuk inspirerend blog?

Mamaliefde. We got love for moms! Mama bloggers zijn trending en er zijn er ook veel van. Maar dit is wel een hele leuke. Mama bloggers zijn uiteraard ook creatief en verdienen ook de spotlights.

Bij Mamaliefde kun je je dagelijks verwonderen over de persoonlijke en inspirerende verhalen en ervaringen die te maken hebben met het moederschap.Mamaliefde wordt ook wel omschreven als een bron van ideeen. Een creatief inspirerend blog dus. Of je nu op zoek bent naar inspiratie of informatie rondom activiteiten met kinderen of op zoek bent naar leuk speelgoed, spelletjes, uitjes, vakanties en meer. Je vind het hier terug.
In samenwerking met deskundigen is Mamaliefde ook een betrouwbare bron om informatie te vinden als het gaat om moeder / kind gerelateerde onderwerpen. Ideaal voor moeders (en/of vaders, grootouders en professionals uit bijvoorbeeld onderwijs of kinderopvang).

De doelgroep van Mamaliefde zijn met name moeders tussen de 28 en 45 jaar, maar ook vaders en professionals. Het bog bestaat al sinds 2014 en gaat dus al even mee.

Het blog, mamaliefde, is van Linda van Aken. Ze is getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Ze is altijd in voor een spontane actie. Een leuke spontane blog owner dus!

Het is niet helemaal duidelijk of ze van haar blog kan leven, maar met meer dan 500k bezoekers denken wij van wel.

Benieuwd naar andere mama blogs? Lees dit dan eens.

Bron: mamaliefde, beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments