HomeMusicHoeveel vraagt Esko voor een beat?

Hoeveel vraagt Esko voor een beat?

Hoeveel vraagt Esko eigenlijk voor een beat? Wat verdient hij hiermee?

Wie is Esko eigenlijk precies?

Esko is een producer, schrijver, artiest en voormalig labeleigenaar. Hij was mede eigenaar van van Klasse. Zijn echte naam is Stacey Walroud. Hij begon zijn carrière als rapper maar begon zich steeds meer te ontwikkelen als producer. In 2014 richtte hij het platenlabel Van Klasse op samen met Bart van Houten, en vormde daarmee de basis voor de groei en ontwikkeling van artiesten zoals de bekende rapper Josylvio en Hansie.

Als producer maakte hij beats voor voor o.a.Josylvio, Jonna Fraser en Sevn Alias en in 2018 bracht hij zijn album ‘Beats By Esko’ uit. Hij won tweemaal een FunX Music Award in de categorie ‘Best Producer’ en behaalde meermaals gouden en platina platen voor zijn muziek.

Hoeveel kost dan eigenlijk een beat van een bekende producer? In dit geval van Esko?

Het is niet helemaal duidelijk, maar in een Rookworst podcast noemde hij een bedrag.,Hij liet weten dat hij tussen de €2500,- en €3000,- vraagt voor een beat.

Had jij dit verwacht?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments