HomeMusicHowen Justin wint platencontract bij Snelle's muzieklabel Lieve Jongens

Howen Justin wint platencontract bij Snelle’s muzieklabel Lieve Jongens

Muzikaal talent Howen Justin is de winnaar van Snelle’s ‘Yours to Take’ oproep en wint een platencontract bij Lieve Jongens. Begin juni maakte Snelle een mobiel nummer bekend en vroeg aan muzikale talenten om een demo op te sturen. Uit de ruim 700 ingestuurde demo’s is Howen Justin gekozen tot de winnaar en hij krijgt nu de kans om een single uit te brengen.

Snelle: “Howen is een baas! Hij viel op doordat hij mega veel zelf kan. Hij schrijft, produceert en zingt. Echt een bijzonder talent die goed weet wat hij wil en kan. Super cool dat we met elkaar aan de slag kunnen gaan. Ik voorzie een mooie toekomst voor Howen en Lieve Jongens. Echt hard om hem via deze ‘Yours To Take’ campagne te ontdekken.”

Howen Justin
De 21-jarige Howen Justin komt uit Deurne, Brabant. Hij is afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en studeert momenteel aan het Conservatorium in Haarlem. Howen: “Ik maak elektronische Nederlandstalige popmuziek waarmee ik een vernieuwende sound naar Nederland probeer te brengen. Ik haal mijn inspiratie voor tekst uit mijn dromen en herinneringen, en combineer dit met frisse elektronische beats.”

Yours to take
Snelle weet hoe moeilijk het kan zijn voor nieuw talent om een plek in de Nederlandse muziekindustrie te bemachtigen. Zelf kon hij zich ontwikkelen onder de vleugels van rapper Jebroer. Met de ‘Yours to Take’ campagne, in samenwerking met biermerk Bud, geeft Snelle nieuw talent een kans op een platencontract bij zijn eigen muzieklabel Lieve Jongens en gaat hij de winnaar begeleiden bij het uitbrengen van een debuutsingle.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments