HomeMusicPiet Junior dropt ‘Bla Bla’ en laat een duidelijke boodschap achter

Piet Junior dropt ‘Bla Bla’ en laat een duidelijke boodschap achter

Piet Junior is terug met een knaller van een plaat genaamd ‘Bla Bla’! Na de release van zijn EP ‘Kampvuur’ dropt de rapper weer een echte hiphop knaller zoals alleen hij dat kan. Het uptempo nummer heeft naast de dikke productie ook een duidelijke boodschap. In zijn snoeiharde lyrics rapt Piet onder andere over hoever hij is gekomen ondanks alle bla bla om hem heen. Met dit nummer en de videoclip die later uitkomt laat Piet zien dat hij hier is om impact te maken!

“Met deze track wil ik laten zien dan ik op het punt ben gekomen in mijn carrière dat het tijd is om mijn plek te claimen”, aldus Piet Junior.

‘Bla Bla’ is vanaf 28 juli te beluisteren via alle streaming portalen

Na de release van zijn laatste EP ‘Kampvuur’, waarop samenwerkingen staan met Kempi, Lange Frans en Jebroer, heeft Piet allesbehalve stil gezeten. De laatste tijd was de artiest standaard in de studio te vinden waar hij weer diverse schrijverskampen hield. De een na de andere hitproducer kwam langs, zo ook Avenue met wie hij ‘Bla Bla’ wist te creëren. Piet had voor deze track een duidelijke visie die hij samen met Avenue binnen de kortste keren wist te recorden met als resultaat deze keiharde tune!

Over Piet Junior
Met eerdere nummers als Nachtapotheker, 34 shotjes en Vlotte jongens en samenwerkingen met Esko, Jebroer, Willie Wartaal, Young Ellens en Brace zette Piet Junior zijn stap in de Nederlandse hiphop scene. Na zijn debuut in 2020 met de EP Van’t Kamp en de hitsingle Dingen Die Normaal Zijn verzorgde Piet Junior het voorprogramma van Amerikaanse rapper The Game in Hedon.In 2021 besloot hij zich meer te focussen op feel good muziek. De invloed vanuit de popwereld op zijn muziek is te horen op zijn nieuwste EP Nirvana met nummers als Alles en T strand. Met zijn laatste release Stil In De Stad laat hij een andere kant van zichzelf horen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments