HomeInfluencersInfluencer en beauty Bibi Breijman. Lees hier meer.

Influencer en beauty Bibi Breijman. Lees hier meer.

Wij zetten graag slimme en mooie dames in the spotlight, ditmaal influencer en beauty Bibi Breijman.

We leerden Bibi ooit kennen als “‘Kaboutertje” van Oh Oh Cherso, maar ook héle kleine meisjes worden groot. Ze is inmiddels een bekende influencer en vlogger, maar vormt ook een powerkoppel met zanger Waylon. Ze is zelf ook een zangeres. Ze is zelfs gestopt met vloggen om zich volledig op haar muzikale carrière te richten. Breijman heeft al jaren een grote droom: het schrijven en co-produceren van haar eigen nummers. Hier is ze nu dus druk mee bezig.

Ze heeft ook Instagram meer dan 500k volgers en op haar YouTube kanaal meer dan 200k abonnees. Ze gaat dus lekker op social media gebied.

Influencer Bibi Breijman? Eentje die je zeker moet kennen! Wij houden deze dame in de gaten. Interessant feitje: Bibi is niet alleen een beauty, maar deze dame is ook nog eens hoogbegaafd.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments