HomeInfluencersInfluencer Anna Nooshin. Lees hier meer over haar.

Influencer Anna Nooshin. Lees hier meer over haar.

Influencer Anna Nooshin.

Ze is het allemaal. Influencer, onderneemster, Youtuber, tv-host etc. Recent heeft ze haar beautymerk Noosh Beauty uitgebracht. Hier meer over lezen? Check this out.

Naast haar beautymerk heeft ze ook vele samenwerkingen met merken. Ze gebruikt Instagram echt als haar business. Ze heeft dan ook meer dan 1 miljoen volgers dus dat kan dan ook. Ze had onder andere samenwerkingen met het merk NA-KD en ze heeft een collectie gemaakt voor Hunkemöller.

Ze had ook een samenwerking met het merk Shell, maar dat was niet zo’n succes. Het past natuurlijk niet bij haar als merk. Ze post natuurlijk voor over mode en beauty.

Naast influencer is ze ook schrijfster. Ze heeft ook boeken uitgebracht. Waaronder On Top and On Life. Leuke interessante boeken over haar leven en hoe ze zo verder is gekomen. De ups and the downs.

Tot slot heeft Anna haar eigen Instagram museum: The Upside Down. Wij zijn er nog niet geweest, maar zijn wel erg benieuwd.

Last but not least Anna heeft ook nog een leuke (en rijke) vriend, genaamd Nassim Zeta. Je kan hem zien op Instagram.

Influencer Anna Nooshin, een echte powerchick, you go Anna! We houden je in de gaten.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments