Jacko Meijaard en zijn affiliate marketing revolutie.

Is het nou oplichting of kan je hier echt rijk mee worden?

Wij vertellen het jou!

Het werkt echt! Niet meteen, dat niet. Het kost uiteraard wel tijd. Je moet een site bouwen, content schrijven, je site promoten door middel van social media. Jouw site heeft veel bezoekers nodig, maar zodra het dat heeft gaat het balletje rollen. Wij verdienen enkele honderden euro’s per maand aan affiliate marketing. Dat is met 1 website. Zorg dat je er dus meerdere hebt met verschillende soorten onderwerpen.

Jacko Meijaard had een aantal jaar geleden 100+ affiliate-sites, maar de meeste heeft hij verkocht. Op dit moment heeft hij nog zo’n 25 affiliate-sites over allerlei onderwerpen, zoals gezondheid of huishoudelijke apparaten. Je kan het zo gek niet bedenken of hij heeft er een site over. Er zijn natuurlijk ook heel veel niches en onderwerpen waar je over kan schrijven. Eten, gezondheid, persoonlijke groei, mode, educatie, marketing etc.

Het komt erop neer dat Jacko Meijaard in 2020 op zo’n 4.000 euro per dag aan affiliate marketing verdient. Hoewel dat schommelt van dag tot dag. Dit laat hij zien op zijn Instagram. Je kan hem dus volgen op Instagram.

Ben jij ook benieuwd naar zijn affiliate marketing cursus? Wil jij geld verdienen door middel van websites? Slapend rijk worden in de toekomst? Check this out.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here