Wendyonline: het online magazine van Wendy van Dijk.

You gotta love Wendy: een mooie en inspirerende vrouw.

“Wat maakt ons gelukkig en gezond? Die vraag is een fascinerende zoektocht en voor ieder is het antwoord anders. Met mijn platform hoop ik anderen handvatten te geven om hierin te groeien.Met verhalen over spiritualiteit, zingeving en gezondheid, door echte verhalen te delen van vrouwen, over de pijn die we allemaal tegenkomen, maar ook over onze veerkracht, en met adviezen van onze experts. Zo kunnen we elkaar helpen en sterker maken.

Want dat is wat ik iedereen toewens. Dat je mag zijn wie je bent en in je echte kracht kunt komen”, aldus Wendy.

Inmiddels alweer zes jaar geleden startte Wendy van Dijk met haar blad en online platform. Met haar platform en specials, die 4 keer per jaar uitkomen, wil zij Nederlandse vrouwen bij de hand nemen in hun zoektocht naar geluk en gezondheid.

Wendy motiveert en inspireert en wil helpen om vrouwen in hun kracht te zetten door het delen van levensechte verhalen. Achter haar staat een redactieteam en verschillende experts die dit allemaal mogelijk maken.

Dagelijks zoeken ze de laatste trends op het gebied van geluk en gezondheid, ze verzamelen de mooiste verhalen en met ons 360 graden platform inspireren we je zowel online op onze platformen en offline in onze specials.

Wendyonline: een erg inspirerend blad van een inspirerende vrouw!

Check it out!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here