HomeMusicJay-Way dropt prachtige video voor ‘Around You’

Jay-Way dropt prachtige video voor ‘Around You’

Een maand nadat hiphop powerhouse Jay-Way zijn langverwachte debuutalbum ‘Island Forgotten’ uitbracht, is het nu tijd voor de release van  ‘Around You’. Het stemmige, melodieuze nummer weerspiegelt het vermogen van Jay-Way om gemakkelijk tussen verschillende genres en stemmingen te zweven en toont zijn genialiteit als artiest. De release van ‘Around You’ bevat ook een prachtige videoclip gemaakt door Safi Graauw, PUMPKINSPICE en een team van VFX-artiesten die eerder aan grote projecten hebben gewerkt zoals de blockbuster Inception en verschillende Marvel-films. De video toont een afro-surrealistische reis waarbij twee werelden met elkaar verbonden zijn door liefde en vriendschap. Een groot VFX-project waarin het uitzonderlijke team verschillende werelden vormgeeft, waar Jay-Way doorheen zweeft.

De carrière van Jay-Way kent vele hoogtepunten, zoals het werken met de legendarische rapper Snoop Dogg aan ‘Summertime’, een nominatie voor de Berlin Music Award, het uitvoeren van zijn eerste stadionshow voor 15.000 mensen op de EO Jongerendag en zijn nieuwste prestatie de release van zijn debuutalbum. Maar dat is nog niet alles, slechts enkele dagen voor de komst van ‘Island Forgotten’ beleefde de jonge muzikant een onverwachte climax. Nadat supersterproducer Timbaland een fragment van een van de nummers van Jay-Way had gehoord, prees hij de artiest met de woorden: “You got a vibe” en “Send me more”. Dit versterkt de voortdurende ambitie van Jay-Way om zijn claim als internationale kunstenaar tegen 2024 te versterken.

Island Forgotten
Island Forgotten heeft prachtige zelfreflecterende anthems die je vanaf de eerste tonen zullen beroeren. Het album bestaande uit 16 nummers, kristalliseert de kosmische esthetiek van Jay-Way. Zijn reflectieve gevoeligheid is herkenbaar en aangrijpend en door middel van zijn onderscheidende soundscapes met tonen van hiphop, poppunk, house en afrobeats stort hij zijn hart uit. Zijn teksten onderzoeken zelfontdekking, liefde, mededogen, acceptatie en, belangrijker nog, kwetsbaarheid. Genre-tartende nummers als “No, I’m Not Ok,”“Only One I Think About,” “Running Out of Love,” en “Shawty Goodnight”
illustreren zijn artistieke ethos.


Over Jay-Way
Jay-Way maakt wereldreizende hiphop. Het is een divers geluid met Europese en Amerikaanse roots, dat de ritmische uitvoering van rap combineert met de progressieve kenmerken van pop, de relaxte coole soulmuziek en de optimistische kijk op gospel. Het geheel wordt gevormd door een meertalige kunstenaar die nooit bang is geweest om grenzen te doorbreken of conventies uit te dagen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments