HomeMusicJebroer en FeestDJRuud doen het gewoon "Nog Een Keer"

Jebroer en FeestDJRuud doen het gewoon “Nog Een Keer”

Fans hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar eindelijk is het weer zover!  Na een daverend succes van de eerdere samenwerking op ‘Duizend Nachten’, bundelen Jebroer en FeestDJRuud weer hun krachten voor ‘Nog Een Keer’.  De mannen doen het deze keer niet alleen, een waar dreamteam werd samengesteld voor deze track. De aanstekelijke vocalen worden door niemand minder dan Mafe verzorgd, Cartier heeft zijn magie in de pen weten te stoppen en ook de frisse toevoeging van talent DOA7 maken deze track de absolute zomer anthem! De komende zomer kan je ook live genieten van het nummer wanneer FeestDJRuud en Jebroer als ware festival act het podium komen slopen.

Vanaf 7 juli knal je ‘Nog Een Keer’ door je speakers via alle streaming portalen

“Duizend Nachten” heeft nog steeds een vaste plek in mijn livesets en na al die jaren nemen de streams ook niet af. Met dat gegeven ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe opzet in hetzelfde straatje en na contact met Jebroer leek het ons een goed idee om hetzelfde ploegje bij elkaar te zetten. Een vrij uniek vervolg” – FeestDJRuud

Iedereen weet dat Jebroer samen met FeestDJRuud garant staat voor een knaller van een hit. De heren wisten niet alleen met ‘Duizend Nachten’ menig podium te slopen, maar ook met hits als ‘Het Escaleert’ en diverse remixen. Na een aantal jaar komen ze eindelijk met de opvolger ‘Nog Een Keer’ en het enige wat jij je nu nog moet afvragen is “waar is het feestje”.

Over Jebroer
Iconisch, uniek, gedurfd en rauw zijn slechts een paar woorden die de Nederlandse sensatie Jebroer beginnen te beschrijven. Gevoed door passie en vastberadenheid, heeft Tim Kimman, ook bekend als Jebroer, furore gemaakt in de rap- en elektronische dansbewegingen sinds de release van zijn debuut in 2012. Jebroer is radicaal op weg om zijn positie in de als een van de grootste artiesten in de muziekindustrie te claimen. Jebroer scoorde niet alleen verschillende knock-outhits die de hitlijsten domineerden, maar hij stond ook op de meest iconische muziekfestivals en kan rekenen op een steeds groter wordende schare fans. De Nederlandse artiest is goed op weg om zijn droom om internationaal door te breken waar te maken. Het drieluikalbum ‘ZesSechsSix’ van Jebroer bevestigt eens te meer dat zijn enthousiasme voor het verkennen en creëren van een unieke mix van verschillende genres het onmogelijk maakt hem vast te pinnen op één scène. Jebroer is een begrip in Nederland, België, Duitsland, waar zijn tracks miljoenen keren zijn gestreamd, ondertussen wint hij ook aan populariteit in Oostenrijk en Zwitserland.

Over FeestDJRuud
FeestDJRuud, maakt zijn naam waar ongeacht het podium waar hij op staat. De DJ begont op zijn 14e met draaien en laat sinds dien een spoor achter van polinaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberbootjes, sitdowns, feesthoedjes, Flugel en champagne. Als een wandelende mash-up tussen fout en goed roept hij mooie herinneringen op met je favoriete classics uit het verleden, meezingers van toen en hits van de toekomst. Van de smoothest R&B, Swingbeat en Hiphop naar Happy Hardcore, Bubbling en keiharde Dubstep, FeestDJRuud draait er zijn hand niet voor om.

Inmiddels is geen enkele club of festival meer veilig voor de aanstekelijke energie en chaos van FeestDJRuud en begint hij langzaam maar zeker een levende legende te worden die het uitgaansleven weer terugbrengt naar waar het hoort te zijn: Feest!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments