HomeMusicQuessswho brengt die ‘90s R&B vibe terug met "Fantasie"

Quessswho brengt die ‘90s R&B vibe terug met “Fantasie”

Quessswho is terug met een nieuwe R&B banger, ‘Fantasie’. De track die ze samen maakte met haar volgers op TikTok gaat over love issues, die iedereen wel eens meemaakt. Ook al is het de perfecte partner voor je en voelt het soms onwerkelijk, communicatie is key voor een goede relatie. Quessswho brengt met ‘Fantasie’ die heerlijke ’90’s vibe terug. De sound van het nummer doet je denken aan Aaliyah, niet alleen qua zang, de Amsterdamse artiest heeft ook haar looks geinspireerd op het Amerikaanse idool. ‘Do we have the Dutch Aaliyah?’ Luister maar en oordeel zelf!

‘Fantasie’ is vanaf 7 juli te streamen via alle portalen

Quessswho: “‘Fantasie is geïnspireerd door ‘One in a million’ van Aaliyah, zoals ook wel te horen is in de beat. ‘Fantasie’ heb ik gemaakt op TikTok live samen met mijn volgers. ‘Fantasie’ is een sexy track die gaat over dat ik merk dat er iets is met de man die ik date. Ik weet dat er liefde is maar er is iets waar hij niet over praat.”

‘Fantasie’ is de derde single van Quesswho’s nieuwe EP die in september uit zal komen. Het nummer is geproduceerd door Easthunt, een van Quessswho’s vaste producers. Naast samenwerkingen met Easthunt werkt de zangeres ook samen met onder andere Spanker en LG aan haar nieuwe EP. Naast haar aankomende EP is Quessswho druk bezig met andere dingen, die ze op 13 juli, tevens haar verjaardag, bekend zal maken. Dus houdt haar social kanalen in de gaten.

Over Quessswho
In de VS zijn er bergen R&B-artiesten te bedenken die mainstream succes hebben, maar ook artistiek gezien interessant zijn. SZA, Jhene Aiko, Summer Walker, Bryson Tiller, H.E.R., ga zo maar door. In Nederland had je die niet echt, tot nu! Marques Durham, beter bekend onder haar artiestennaam Quessswho, werd geboren in Amsterdam, is een van de weinige Nederlandstalige R&B-zangeressen en de dochter van de welbekende van Gogh-dief Octave Durham.

Op haar zevende was ze voor het eerst te horen op het refrein van de track ‘Ome Def’ van rapper Def Rhymz. In 2015 ging ze een samenwerking aan met Jonna Fraser en samen maakte ze het liedje ‘Vergeten’, waarna het balletje begon te rollen. Nadat ze samen met rapper Hef het liedje ‘Droom’ maakte en hij haar aanspoorde om als vrouwelijke artiest de game over te nemen, besloot Quessswho serieus werk te maken van haar muzikale carrière. In 2017 kwam ze terecht bij Top Notch. Na het uitbrengen van meerdere singles, kwam haar eerste grote project genaamd ‘11’ uit in 2018.

De afgelopen 2 jaar heeft ze een zware periode achter de rug gehad waardoor muziek op een zijspoor was gekomen. Haar vader belande in de gevangenis en ze kampte met een depressie. Nu is het weer tijd op de draad op te pakken. Met een nieuw team en label bracht ze op de valreep van 2022 haar langverwachte EP ‘LITNEY’ uit, waardoor 2022/23 het jaar van haar comeback is!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments