HomeMusicKevin releaset nieuw album "Grote Versnelling".

Kevin releaset nieuw album “Grote Versnelling”.

Kevin zit in de lift en het plafond is nog niet in zicht. De Rotterdamse rapper heeft een zeer goed jaar achter de rug en is momenteel populairder dan ooit. Waar zijn eerste EP Kleine Versnelling in 2016 het begin van zijn doorbraak betekende, staat het nieuwe album Grote Versnelling – dat vandaag verschijnt – voor zijn huidige succesvolle fase en het volgende hoofdstuk in zijn carrière. Van de plaat verschenen eerder al de singles ‘Praat Met Mij’ (met Idaly en Yade Lauren)’, ‘Buurthuis’‘Samen’ (met Yade Lauren) en ‘Fisherman’.

2020 was het jaar dat Kevin tekende bij Noah’s Ark, waar hij ook zijn eigen label “Animal Stories” is gestart. Het gelijknamige album dat later dat jaar verscheen, kwam binnen op nummer 1 in de Album Top 100, is inmiddels goed voor meer dan 135 miljoen streams, en staat volgeladen met grote gouden én platina singles. Hieronder vallen met name de nummer-1-hit “Gordelweg“, “Ik Kom Je Halen” (met Josylvio en Idaly) en “Als Ik Je Niet Zie” (met Yade Lauren), waarvan laatstgenoemde nu meer dan 36 miljoen streams telt. In 2021 kreeg Animal Stories maar liefst twee Edison Pop-nominaties, waarvan Kevin uiteindelijk werd beloond met een Edison award in de categorie “Best Hiphop”.

Grote Versnelling bouwt verder op Kevin’s stijgende lijn, en bevat samenwerkingen met Ronnie Flex, Yade Lauren, Jonna Fraser, Frenna, Murda en KA.

“Grote versnelling staat voor de veranderingen in mijn leven. Het is letterlijk van een kleine naar een grote versnelling gegaan, met wat de laatste jaren allemaal is gebeurd. Het zijn de beste producties geworden van al mijn albums, ik vind dat het echt goed in elkaar zit. Dit is niet meer even zestien regels rappen. Als zanger ben ik ook beter geworden.”
aldus Kevin

Beluister de track hier. Wij zijn benieuwd wat we nog meer van hem gaan horen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments