HomeMusicKris Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin brengen anthem 'Holland Zingt Hazes'...

Kris Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin brengen anthem ‘Holland Zingt Hazes’ uit

Kris Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin kunnen écht niet meer wachten op het lekkere weer en releasen daarom hun nieuwe track ‘Zomer In M’n Bol’. Met deze remake van de Top 10-hit ‘Zomer’ van André Hazes uit 1991 kan jij helemaal los, uiteraard is André ook op deze versie te horen. Het vrolijke nummer is het anthem voor ‘Holland Zingt Hazes’, het grote meezingconcert dat op 8, 9, 15 & 16 maart 2024 plaatsvindt in de Ziggo Dome. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. ‘Zomer In M’n Bol’ komt uit via Cloud 9 Music en is nu overal te streamen.

De heren hebben al bewezen een combinatie te zijn die goed aanslaat, want in 2022 brachten zij samen ‘Vanavond (Uit M’n Bol)’ uit, die maar liefst op 48 miljoen streams kon rekenen. Kris Kross Amsterdam vindt het dan ook fantastisch dat ze nu weer samen de handen ineen slaan: “Dat wij groot fan zijn van de muziek van Hazes is al wel bekend. Daarom zijn we extra trots dat vandaag ‘Zomer in M’n Bol’ uitkomt en dat de originele vocals van André Hazes hierop te horen zijn. Dat we dit weer samen met Tino en Donnie gaan doen is een één-tweetje. Wij kijken enorm uit naar Holland Zingt Hazes volgende maand, het wordt gegarandeerd weer een geweldig feest!”

Voor Kris Kross Amsterdam begon het jaar goed, ze wonnen namelijk de Top 40 Award voor Beste DJ Act. Nu brengen ze hun eerste release in 2024 uit, na een bijzonder succesvol jaar. Hun single ‘How You Samba’ met de Zuid-Amerikaanse superster Sofía Reyes en de Britse rapper Tinie Tempah stond op #1 in de Top 40 en de opvolger ‘Stay (Never Leave)’ met Conor Maynard en SERA stond ook in de Top 3 van de hitlijsten. Ook Donnie en Tino zijn niet de minsten: Donnie bracht onlangs zijn single ‘Hier Mag Alles’ met Marco Schuitmaker uit en Tino Martin had een hit met ‘Hartslag Van De Stad’ met Mart Hoogkamer.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments