HomeMusicTheresia Serena raakt gevoelige snaar met ‘Love Me Right’

Theresia Serena raakt gevoelige snaar met ‘Love Me Right’

Aanstormend talent Theresia Serena brengt op 16 februari alweer haar derde single ‘Love Me Right’ uit. Na de release van haar debuutsingle ‘Valley Of The Doll’s’ en de daaropvolgende catchy popsong ‘Sinner’, laat Theresia met het gevoelige ‘Love Me Right’ weer een hele andere kant van zichzelf zien. Het nummer, wat gaat over toxic relaties, is een van de favoriete nummers van Theresia zelf en zal terug te vinden zijn op haar debuut EP die later dit jaar uitkomt.

Theresia Serena schrijft al haar nummers zelf en waar ze voor de meeste nummers inspiratie haalt uit haar eigen leven is ‘Love Me Right’ niet gebaseerd op eigen ervaringen. Het nummer gaat over een toxic relatie, waar je maar niet mee kan stoppen. Theresia zegt het volgende over het de track: “Gelukkig heb ik zelf niet te maken met een toxic relatie, maar ik heb vaak genoeg mensen in mijn omgeving hiermee zien worstelen. Dat gaf mij de inspiratie voor ‘Love Me Right’. Ik hoop dat mensen die zichzelf hierin herkennen en steun en kracht uit het nummer halen”. In het nummer zingt ze over iemand die ‘one million reasons’ nodig heeft om te stoppen met de relatie en daardoor in een vicieuze cirkel blijft steken, omdat hij/zij zichzelf niet zover kan krijgen om weg te gaan. Theresia vervolgt: “Er zijn zoveel mensen out there die je wel liefde kunnen geven en voor wie jij de enige bent, blijf niet hangen bij iemand die je liefde niet verdient.”

Voor de release van ‘Love Me Right’ heeft Theresia Serena ook een prachtige videoclip geschoten, deze komt ook op 16 februari om 12.00u uit.

Over Theresia Serena
Zeg hallo tegen Theresia Serena, een rijzende ster in de muziekwereld. Met haar krachtige stem levert ze liedjes af die opbeuren en kracht geven. Theresia Serena is opgegroeid in een creatieve muzikale familie en is vastbesloten haar unieke gave te delen met de wereld.

Laat je niet misleiden door haar charmante uiterlijk; als ze zingt, is Theresia Serena een echte powerhouse. Naast haar krachtige stem is ze ook een waar multitalent: ze maakt haar eigen liedjes, choreografeert en ze laat een blijvende indruk achter op iedereen die ze tegenkomt. Theresia Serena is klaar om te schitteren en de wereld te veroveren.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments