HomeInfluencersDe leukste influencers van Nederland voor je op een rijtje.

De leukste influencers van Nederland voor je op een rijtje.

De leukste influencers van Nederland. We love influencers. Zowel Youtubers, maar ook Instagrammers. Er zijn er vele in alle soorten en maten. Je hebt micro-influencers, maar ook hele grote influencers. Er zijn een aantal die echt er bovenuit steken en ook nog eens grappig zijn.

Deze influencers laten je lachen.

Hier 3 grappige/leuke influencers van Nederland.

1.Rianne Meijer

Rianne Meijer is gewoon de leukste van Nederland. Ze is niet alleen mooi, maar ook nog eens grappig. Een beauty met de Brains. Ze post reality pictures (de real Life). Mooie foto’s, maar daarnaast ook de grappige versie. Ze er zelfs mee bekend in het buitenland. Ze heeft een Instagram kanaal met meer dan 1 miljoen volgers en ze heeft ook een leuk en grappig Youtube kanaal. Ga zo door RiRI!

2. Nienke Plas

Nienke Plas ken je vast wel. Ze begon op Youtube, maar nu ook een groot succes op Instagram. Ze is altijd heerlijk zichzelf en is een echte comedian. Ze is inmiddels ook BN’er en is terug te vinden bij veel programma’s op tv. Gotta check this funny lady!

3. Bram Krikke

Ken je Bram Krikke nog niet? Misschien herken je hem wel als je een foto of filmpje ziet van deze grappige man met snor. Hij is een koning in Photoshop en laat dat graag op Instagram zien. Bram steekt graag de draak met zichzelf en anderen en doet dat op een originele manier. Deze man moet je moet volgen. Wat meer humor kunnen we wel gebruiken op de gram.

Heb jij hulp nodig met jouw foto’s op de gram of video’s? Some editting work? Bekijk dan onze shop eens.

Bron: Instagram, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments