HomeInfluencersMannelijke street style influencers. Wieowie?

Mannelijke street style influencers. Wieowie?

Wij op Life of an Artist schrijven graag over leuke artiesten en creatievelingen, maar ook over de leukste fashion streetstyle influencers. Want influencers zijn namelijk ook creatievelingen. Ze bedenken de leukste creatieve content (in dit geval fashion content) voor hun fans.

We hebben al een artikel geschreven over populaire Nederlandse influencers, maar wie zijn nou die mannelijke street style influencers die de pan uit rijzen op social media zoals Instagram? Lees gauw verder.

4 mannelijke street style influencers die je gewoon moet kennen:

1. Luka Sabbat

Deze man moet je gewoon kennen! Misschien ken je hem al uit de serie “Grown-ish”. Hij is verder ook model voor onder meer shows van Yeezy en Dolce & Gabanna. Hij heeft een originele stijl en heeft veel (2.5 miljoen) volgers op Instagram. One to watch!

2. Mo Anwar

Met een voorliefde voor Haider Ackermann en Dries van Noten krijgen de looks van Vogue Man editor Mo Anwar veel aandacht tijdens de modeweken. Het liefst combineert hij zijn designeritems met kimono’s en Marokkaanse “babouche” schoenen. One to watch!

3. Oliver Cheshire

De Britse Oliver Cheshire verdient geld als model, maar zit tijdens fashion week vaker op de eerste rij dan dat hij meeloopt. Cheshire is vooral te zien op Londen Fashion Week, maar bezoekt ook shows in Milaan. Streetwear is niet aan Oliver besteed, maar daardoor kiest hij niet meteen voor een strak pak. Zijn stijl is meer een middenweg en is het beste te omschrijven als Londens cool. Check hem out here.

4.Marc Forne

Marc Forne is een Spaans model, fotograaf en lifestyle blogger. Hij blogt over fotografie, fashion, reizen en eten. Hij heeft genoeg volgers op Instagram. Zijn stijl? Minuscule brillen en felgekleurde jassen.

Bron: Vogue, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments