HomeMusicLuca -"Dansen door de Stad".

Luca -“Dansen door de Stad”.

Maak kennis met LUCA, een veelzijdige muziekartiest uit de bruisende stad Antwerpen, met een unieke mix van Belgische en Nederlandse roots. Zijn muzikale reis begon op 16-jarige leeftijd en tegen de tijd dat hij 21 werd, begon hij aan de spannende onderneming om zijn eigen muziek uit te brengen. Met zijn nieuwe creatie “Dansen Door De Stad” nodigt hij zijn  luisteraars uit op een opwindende reis doorheen de stad en alle magie hier rond.

In een muzikale reis die de essentie van liefde op het eerste gezicht weergeeft, weeft LUCA vakkundig melodieuze harmonieën en oprechte teksten door elkaar.

Het nummer geeft het verlangen weer om de magische avond te verlengen en de hele nacht door de stad te dansen. Het aanstekelijke ritme van het nummer en het suggestieve verhaal zullen iedereen aanspreken die wel eens de opwinding heeft ervaren van het ontdekken van de ideale partner op de meest onverwachte plaatsen.

Met zijn onweerstaanbare mix van romantiek en upbeat energie is “Dansen Door De Stad” klaar om een anthem te worden voor iedereen die gelooft in de kracht van de liefde en de magie van de eerste indruk. Deze release zal het publiek in vervoering brengen en LUCA vestigen als een leidende kracht in de hedendaagse muziekscene.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments