HomeInfluencersWie is Mascha Feoktistova? Daar zijn veel mensen benieuwd naar.

Wie is Mascha Feoktistova? Daar zijn veel mensen benieuwd naar.

Wie is Mascha Feoktistova? Deze dame is populair op het web en veel mensen zijn naar benieuwd naar meer informatie over deze populaire Youtuber.

Wij schrijven niet alleen over de urbanscene en leuke rappers en artiesten, maar ook over influencers die de spotlights verdienen en goed bezig zijn.

Mascha Feoktistova is een Nederlandse vlogster, schrijfster en ondernemer. Ze is geboren in Rusland en toen ze 4 jaar oud was is ze met haar ouders naar Nederland verhuisd. Sindsdien is ze met haar Youtube channel heel groot en populair geworden.

Ze begon ooit met een beautyblog in 2007, de website Beautygloss, een blog over make-up. Haar blog was een groot succes. Maar zoals veel bloggers op een geven moment deden, ze gingen over op Youtube. Youtube is nu gewoon veel populairder. Bloggen is een beetje uit, of niet?

In 2014 kwamen er op haar YouTube-kanaal naast beauty videos ook vlogs online. Begin 2015 begon ze een nieuw YouTube-kanaal genaamd Vloggloss. Ze heeft meer dan 300k abonnees en kan goed leven van haar Youtube kanaal door middel van advertenties en gesponsorde content.

Mascha Feoktistova heeft een wimperlijn uitgebracht samen met Eyelure en een shampoo/conditionerlijn in samenwerking met Andrelon. Ook heeft ze meerder planners ontworpen en uitgebracht.

Ze is ook een influencer op de gram met meer dan 600k volgers. Ook via Instagram heeft ze samenwerkingen met bedrijven. Veel vloggers zijn tegenwoordig ook influencer via de gram.

In haar privéleven heeft Mascha Feoktistova sinds 2003 een relatie met Gregor van Vlierden. In het voorjaar van 2016 werd ze door haar vriend ten huwelijk gevraagd, wat ze uiteraard deelde met haar volgers op Instagram. Samen hebben ze twee katten: Siem en Manis. In 2020 kregen ze hun eerste kindje: Mila.

Benieuwd naar haar vermogen? Lees dit dan eens.

Wie is Mascha Feoktistova dus? Een succesvolle vlogger die we in de gaten houden.

Bron: parra.nu, Beeld: Parra.nu

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments