HomeInfluencersWie is Youtuber Kwebbelkop? Lees het hier.

Wie is Youtuber Kwebbelkop? Lees het hier.

Wie is Youtuber kwebbelkop? Hier wordt veel naar gezocht in Google. Een vlogger die je moet kennen. Een game video’s legende!

Jordi van den Bussche (Amsterdam, 1 juni 1995), beter bekend als Kwebbelkop, is een Nederlandse gamer op YouTube met Engelstalige content. Kwebbelkop is vooral bekend van Engelstalige video’s op YouTube waarbij hij een videospel speelt, en er commentaar op levert. EN met succes! In het Engels kan je natuurlijk veel mensen bereiken.

Hij creëerde zijn kanaal in 2008 ( a long time ago), waar hij toen der tijd voornamelijk video’s keek. In 2011 uploadde hij zijn eerste gameplay video. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen voor de krullenbol. Binnen de kortste keren werden zijn video’s miljoenen keren bekeken, en groeide hij uit tot de grote Youtube legende die hij vandaag de dag is.

Hij heeft meer dan 15 miljoen abonnees (nog meer dan Nikkie de Jager dus) en hij zit er dus warmpjes bij. Benieuwd naar zijn vermogen? Lees dit dan eens.

De YouTuber heeft onlangs een gigantisch penthouse met een waarde van 5 miljoen euro heeft gekocht in onze hoofdstad. Like what?

Naast 15 miljoen abbonees op Youtube heeft hij ook 1 miljoen volgers op Instagram. Hij is dus ook een influencer en verdient daar waarschijnlijk ook geld mee.

Zo zie je maar. Je kan rijk worden met jouw passie. Heb jij een goed idee? Begin vandaag nog met Youtube. HIer enkele tips voor een succesvol account. Be original!

Bron: Google, Beeld:Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments