HomeMusicNa reeks succesvolle singles brengt Turfy Gang de ‘Loafers van Puppyleer’ EP...

Na reeks succesvolle singles brengt Turfy Gang de ‘Loafers van Puppyleer’ EP uit

Na een aanloop met succesvolle singles – zoals de Top 40 hit ‘Padellen’ en de track ‘After van de After’ met Trobi – is het tijd voor een Turfy Gang EP. ‘Loafers van Puppyleer’ is een gevarieerd project waarop samenwerkingen staan met indrukwekkende namen als Adje, LA$$A en Trobi. De producties werden verzorgd door onder andere Avenue, 23Beats, Vlado en LA$$A. Wessel van Deursen is de executive producer van het project. De EP verschijnt op een belangrijke dag, want vandaag is tevens de start van de Turfy Gang World Tour (kaarten zijn beschikbaar via deze link). ‘Loafers van Puppyleer’ komt uit via BOOMIN’ RECORDS en is vanaf vandaag overal te beluisteren.

Op de EP staan naast de eerder uitgebrachte hits ook nieuwe songs, waarmee Turfy Gang een andere kant van zichzelf laat zien. Er zit meer in hun mars dan alleen housetunes waarop je kunt springen en deze EP biedt de jongens precies die ruimte om dat aan hun publiek te laten horen. Op de EP staan poptracks en zelfs een wat meer gevoelige, reflectieve track; ‘Vlieg’ – volgens Turfy Gang hun ‘echtste’ track tot nu toe.

Vandaag begint ook de Turfy Gang World Tour. Fans die hierbij zijn zullen de nieuwe songs als eerste live horen! Ondertussen is de tour bijna uitverkocht, wat de populariteit van de jongens wederom laat zien. De EP is voor de echte fans en zal hen nóg meer reden geven om extra te genieten van deze tour.

Turfy Gang is blij met de release: “Met deze EP geven we onze fans allerlei soorten tracks om mee te zingen en los op te gaan, maar we gaan ook meer de diepte in. Voor ons voelt het hard om dit uit te kunnen brengen omdat we echt willen laten zien dat we gevarieerde artiesten zijn. Misschien komt er zelfs wel nog een extra cadeautje kijken bij dit project!”

Turfy Gang

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments