HomeBeautyNederlandse beauty vloggers die je moet kennen.

Nederlandse beauty vloggers die je moet kennen.

Nederlandse beauty vloggers. Benieuwd? Wie zijn die vloggers die je moet kennen?

Om op de hoogte te blijven van de laatste tips en trends op het gebied van beauty, kijken we steeds vaker naar beauty vloggers in plaats van naar bloggers. Wat jammer nou!

Ons land kent een aantal talenten in de beauty wereld. Waar het eerst vooral om beauty bloggers ging. Gaat het nu vooral om beauty Instagrammers/influencers en vloggers.

Maar wie zijn die dames die je echt moet kennen? Welke Nederlandse beauty vloggers moet jij checken?

1.Nikkie de Jager

Nikkie de Jager is een succesvolle (internationale) vlogger. Ze vlogt al 10 jaar in het Engels en is wereldwijd bekend. Haar kanaal heeft bijna 14 miljoen abonnees. Haar video’s worden door miljoenen mensen bekeken. Niet alleen plaatst ze regelmatig reviews van producten, er verschijnen ook bijna wekelijks nieuwe looks en grappige challenges online. Ze is ook een groot succes op de gram met 14 miljoen volgers. Nikkie de Jager: one to watch!

2. Vera Camilla

Vera heeft haar blog in 2009 opgericht en al snel volgde ook een Youtube-kanaal. Inmiddels is ze gestopt met bloggen. Wel jammer, maarja vloggen is nu gewoon populairder. Ze heeft 267k abbonees en haar Youtube is een groot succes. Daarnaast is ook zij een groot succes op de gram. Ze is erg zichzelf en ze heeft lef.

3. Mascha Feoktistova

Mascha is de eigenaresse van Beautygloss en de bijbehorende Youtube kanalen Beautygloss en Vloggloss. Inmiddels is ze gestopt met bloggen en richt ze zich volledig op haar Youtube-kanalen. Nog een beauty blogger die is gestopt helaas. Deze dame heeft 325k abonnees en ook vele volgers op de gram.

Ben jij benieuwd naar het vermogen van Mascha? Lees dit dan eens. Ze verdient goed geld met haar beauty empire.

4. Joy Bozs (Beautynezz)

Joy Bosz vlogt over de nieuwste trends in beauty en fashion vanuit Nederland en Amerika. Haar kanaal is in eerste instantie meer gericht op jongeren, maar natuurlijk ook voor iedereen die van shoplogs, beauty stashes en tutorials houdt. Ze heeft meer dan 550k abbonees en vele views.

Ben jij door deze meiden geïnspireerd? Lijkt dit jou ook wel wat? Vloggen over beauty end producten? Bekijk dit dan eens en wordt de next big vlogger!

Hulp nodig bij het editten van jouw video’s? Het hoeft niet duur te zijn. Bekijk onze shop. Succes!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments