HomeArt & DesignNieuw huis en dus interieur? Wij helpen een handje.

Nieuw huis en dus interieur? Wij helpen een handje.

Ook interieur designers en bloggers zijn creatievelingen en ook die verdienen de spotlights. Wij focussen ons op artiesten (voornamelijk de urban scene), maar ook op de creatieve branche en alles wat daar bij komt kijken. Dat is natuurlijk erg breed. Creativiteit is een breed begrip. Ook interieur designers vallen onder de creatieve branche en horen dus thuis op Life of an Artist.

Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste en handige trends voor in een nieuw huis. Niet alleen de woonkamer en slaapkamer dienen er leuk en trendy uit te zien, ook de badkamer kan wel wat mooie producten gebruiken. Stijlvol, maar toch handig. Neem nou deze houten badkamermeubelen. Helemaal trendy en ook nog eens betaalbaar. De badkamer is een vochtige ruimte en dan is hout vaak niet het eerste waaraan wordt gedacht. Een badkamermeubel van hout is echter voorzien van een vochtwerende beschermlaag. De badkamer is naast een plaats voor persoonlijke hygiëne, ook een plek om na een lange werkdag lekker te ontspannen. Badkamermeubelen kopen is dan ook het eerste waar je aan begint voor een uitnodigende en opgeruimde uitstraling in je badkamer. Helemaal in deze corona tijden kunnen we wel een mooie plek gebruiken om te ontspannen. Doe het dan ook meteen goed!

Wie blogger en dus of schrijfster is heeft natuurlijk ook een goed bureau nodig. Zo kan je de hele dag aan je bureau werken en daarna lekker ontspanning in een mooie badkamer met mooie spullen. Maar je kan uiteraard ook werken vanuit de bank. Ook een mooie goed zittende stijlvolle nieuw bank is dus nodig in jouw nieuwe huis.

Naast handige en goede spullen voor in een nieuw huis heb je natuurlijk ook mooie accessoires nodig. Bijvoorbeeld leuke lampen. Functioneel, maar toch ook trendy. En wat dacht je van mooie kunst voor aan de muur? Mooie schilderijen en de juiste accessoires kunnen een huis helemaal afmaken.

Een nieuw huis? Daar hoort dus een nieuw interieur bij en daar komt een hoop bij kijken. Heb je hulp nodig en wil je meer weten over de leukste design trends? Bekijk dit artikel dan eens. Maar vergeet dus die badkamer niet. De plek om te ontspannen na een dag werken. Ook de badkamer verdient mooie spullen.

Een mooi nieuw huis en dus een nieuw interieur hoeft niet duur te zijn. Wil jij nou graag bloggen over de nieuwste interieur trends en andere tips geven? Lees dit dan eens en begin vandaag nog met jouw interieur blog!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments