HomeMusicNieuw-Zeelandse rapper JessB werkt samen met Amsterdam-based rapper Zulu Green voor...

Nieuw-Zeelandse rapper JessB werkt samen met Amsterdam-based rapper Zulu Green voor de remix van ‘Ring Ring’

 

Op 19 oktober brengt een van Nieuw-Zeelands meest opwindende artiesten JessB samen met de Amsterdamse rapper Zulu Green de remix van ‘Ring Ring’ uit.

LUISTER HIER NAAR ‘RING RING feat. ZULU GROEN’

JessB, een ware globetrotter, kwam in contact met Zulu Green tijdens haar recente reis naar Amsterdam en zei over het nummer: “Het originele nummer is geschreven en opgenomen in Amsterdam.  Ik vind het fantastisch dat we hierdoor ook de mogelijkheid hadden om met een lokale artiest als Zulu Green te werken en een video te filmen.”

De remix geeft een nieuwe dimensie aan het originele nummer ‘Ring Ring’ met Gold Fang, dat in augustus werd uitgebracht en waarmee de twee artiesten vele fans uit hun dak lieten gaan tijdens uitverkochte shows in Australië en Nieuw-Zeeland. Niet alleen Zulu Green leverde een bijlage voor de remix, ook de Nederlandse producer MOW Music werkte aan de remix. Eerder werkte hij onder andere samen met artiesten als Tiësto, Gucci Mane, Yellow Claw, Ty Dolla Sign, Tyga, Diplo en Afrojack.

De gelikte remix komt tegelijk uit met een dynamische videoclip waarin we zowel JessB en Zulu Green zien. De video is in Amsterdam opgenomen tijdens JessB’s verblijf in de hoofdstad.

De release van ‘Ring Ring’ volgt op de nominatie van JessB voor Best New Zealand Act bij de MTV EMA’s dit jaar, nadat ze de prijs eerder in 2019 had gewonnen. De EMA’s worden op zondag 5 november in Parijs uitgereikt. Er kan nu door het publiek gestemd worden op alle categorieën, voting sluit op woensdag 1 november. Om je stem uit te brengen, ga naar: http://www.mtvema.com/

Eerder dit jaar bracht JessB de energieke, met AfroPop doordrenkte single “Moment” uit, die onlangs werd geremixt met de New Yorkse dancehall-artiest Kranium. Het originele nummer staat op rotatie bij vele radiostations in Australië en Nieuw-Zeeland, en kreeg steun van internationale mediakanalen, waaronder C-Heads uit Berlijn, ColoursxStudio, Rolling Stone NZ en MTV Australia.

Als een van de meest invloedrijke artiesten van Nieuw-Zeeland heeft JessB samenwerkte met onder meer Saweetie, G Flip en Baker Boy. Haar imposante en stilistische vorm heeft steun gekregen van muziek- en cultuursmaakmakers Afropunk, Acclaim, NME, Sniffers en Vice, om er maar een paar te noemen; JessB heeft opgetreden op grote festivals als SXSW, The Great Escape, Listen Out en Laneway, en deelde het podium met internationaal gerenommeerde artiesten als Stormzy, Kehlani en Genesis Owusu.

Met de belofte dat er dit jaar nog meer aankomt, blijft JessB de grenzen van haar geluid en finesse van songwriting verleggen. Ze heeft haar status als powerhouse op het mondiale muziekpodium meer dan verdient.

VOLG JESS B 
FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | YOUTUBE | TIKTOK

VOLG ZULU GREEN
INSTAGRAM | YOUTUBE | TIKTOK

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments