HomeWritingPopulaire mama bloggers. Wieowie?

Populaire mama bloggers. Wieowie?

Mama bloggers zijn nog steeds populair. Mama bloggers zijn leuk er er zijn er veel van. Bloggen is sowieso weer terug van weggeweest. Waar veel bloggers zijn gestopt zijn er ook nieuwe bloggers gekomen. Denk aan Life of an Artist en Carriere Tijd. 2 concepten vol met artikelen.

Bloggen is gewoon nog hip! Heb jij een grote achterban? Begin dan jouw eigen persoonlijke blog vol met verhalen en tips en ideeën. Een leuk tijdsverdrijf, maar ook zeker een leuke bijverdiensten of wie weet wel fulltime verdiensten.

Uiteraard zijn er ook wel wat mama bloggers gestopt, maar er zijn er genoeg over die je dagelijks inspireren. Bloggen en mama zijn is de ideale combinatie. Je kan zo thuis zijn en werken aan je eigen blog/bedrijf. Wist jij al dat een blog kan uitgroeien tot een groot bedrijf en jij er gewoon je dagelijkse boterham mee kan verdienen?

Hier enkele mama blogs die je echt moet kennen:

1.Love2bemama 

Love2BeMama is in 2010 opgericht door Linda Bosscher. Inmiddels heeft ze een heel team voor haar website. In 2020 bestond Love2BeMama 10 jaar en is de website in een nieuw jasje gestoken.Linda draait met haar blog al vele jaren mee en heeft veel kennis opgedaan. Ook heeft ze met vele grote merken samengewerkt, een column gehad op de website van Ouders van Nu en in verschillende online en offline media gestaan. Ze weet als geen ander wat er speelt binnen de doelgroep en wat de doelgroep interessant vindt. Op dit moment is Linda met haar gezin woonachtig op Curaçao en blogt ze ook over het leven daar. Ze kan leven van haar blog en lives the good life on Curacao.

2.Lady Lemonade

2 leuke dames runnen dit blog al sinds 2013. Cynthia en Annemieke. Het zijn collega’s en vriendinnen die samen droomden van iets ondernemen. Kinderboeken schrijven, huizen inrichten, creatief met handen etc. Dream big and make it happen, aldus hun motto.

En toen werden er twee jongens en twee lieve meiden geboren. Het internet was de perfectie optie voor creativiteit. Vanaf dat moment deelde zij hier de babykamer en kinderkamer tips & inspiratie, creatieve maar simpele knutselideeën, kidsproof recepten, uittips, toffe vakantie adresjes voor gezinnen, kindermode en persoonlijke verhalen over hun gezin)leven. Ze kunnen inmiddels goed leven van hun blog met meer dan 200k bezoekers per maand. Zo zie je maar. 8 jaar verder en ze kunnen er van leven.

3.What’s on mama’s mind

Kim, een ondernemende, optimistische, jonge vrouw van inmiddels al 35 jaar Moeder van het liefste, leukste mannetje (2014) van de wereld en schattigste dochtertje (2015) en woon in Nijmegen met haar droomvent. Sinds 2014 is ze blogger en deelt ze de leukste dingen. Ervaringsverhalen, lekkere recepten (veel suikervrij), kidsfashion, kinderkamerinspiratie en gastblogs van andere moeders. Ook zijn er regelmatige leuke winacties. Een aanrader van blogger Kim!

4.Alweer een nieuwe moederblog

Elisabeth is moeder van Jim en Antonie. Ze is verslaafd aan tijdschriften, websites en blogs over moeder zijn. Omdat ze zelf ook de behoefte had om haar ervaringen te delen, begon ze – inderdaad –een moeder blog. De zoveelste, maar he why not? Er is altijd plek voor talent op het internet. Wees gewoon net even anders.

5.Mamaliefde

Dit blog is een bron van ideeën (Herkenbaar, dat is Life of an Artist, ook)> Of je nou op zoek bent naar kwalitatief speelgoed, de feestdagen, knutselen, activiteiten met kinderen, uitjes of leuke vakantiebestemmingen. Je vind het hier.

Dagelijks vinden duizenden moeders hun weg naar deze site door de goede lange artikelen die goed scoren in Google. Daarnaast kom je andere mama-gerelateerde onderwerpen tegen van kinderwens en zwangerschap tot ze uit huis gaan. Samen met een team van geweldige auteurs delen we iedere dag de leukste inspiratie en handige tips.Een aanrader!

Ontbreekt jouw moeder blog nou in dit rijtje? Laat het ons dan even weten!

Wil jij nou met jouw eigen professionele mama blog beginnen? Bekijk dit artikel dan eens. Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments