HomeLifePositiviteit in de media. Het wordt eens tijd.

Positiviteit in de media. Het wordt eens tijd.

Positiviteit in de media: het wordt tijd. De wereld is al zwart en negatief genoeg. Life: wat maakt het leven toch een stukje mooier? Juist ja, positiviteit en positieve mensen.

Ben jij die roddel bladen en juice kanalen ook zo zat? Famke Louise en Monica Geuze in ieder geval wel.

Mensen die het leven van anderen nog zuurder willen maken en haten op andermans succes? Afgunst op andermans talent en creativiteit? Sommige mensen hebben hun succes en fame gewoon verdiend. Ze hebben talent en laten dit graag aan anderen zien. Ze willen graag creatief bezig zijn en ondernemen en fame komt hier dan meestal bij kijken. Uiteraard zijn er ook genoeg mensen die geen talent hebben, maar wel famous zijn. Denk aan de kardashians, maar goed ook hun verdienen respect. Als fame hun leven is en dat hun gelukkig maakt, then so be it. Respect for one another.

Wij houden van positiviteit. Leuke blogs en websites waar talent op wordt ontdekt of waar er positief gesproken wordt over mensen en het leven. Het is tijd voor wat meer positiviteit in deze overheersende negatieve media wereld.

Hier een aantal positieve media websites die je dagelijks kan checken voor jouw portie positiviteit:

1.voorpositiviteit.nl

De website en het blog voor een positief leven. Een blog over een positief leven op allerlei gebied. De bekende spreuken komen je misschien wel bekend voor. Deze man heeft een groot merk neergezet vol met positiviteit. Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn ‘Voor Positiviteit’. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed. Mark is auteur van bestseller ‘De Vibe’. “Trust the vibes you get, energy does not lie”.

Mark Verhees is een Nederlandse schrijver, blogger en spreker die zich vooral richt op positieve psychologie. In 2011 plaatste Verhees gedurende 1000 dagen een positief bericht op internet, om zo meer positiviteit in de wereld te brengen en met succes. Zijn site wordt door meer dan 100k bezoekers bezocht en zijn social media posts worden door duizenden mensen gedeeld.

2.soChicken

De website van Jelle Hermus begon als een hobby in 2004, maar is uitgegroeid tot een big business vol met content, cursussen en geschreven boeken. Hij heeft maandelijks gemiddeld een half miljoen bezoekers(500k). Veel dus! soChicken helpt maandelijks meer dan een half miljoen bezoekers en geweldige lezers broeden op een leuker leven. Met praktische tips en online begeleiding.

Hij beschrijft zijn talent ook wel als: de ingewikkelde dingen simpel en leuk maken. Hij blogt over gelukkig zijn, gezond zijn, succesvol zijn, vrij zijn, liefdevol leven, bewust leven en nog veel meer.

Remember: good things take time. Hij blogt al vanaf 2004 dus was er vroeg bij.Ben jij hierdoor geïnspireerd en wil je ook een blog beginnen? Lees dit dan eens.

Een aanrader!

3.She is winning

Een facebook pagina die erg inspirerend is en die we dagelijks checken voor onze portie motivatie en life inspiratie. Ook delen we vaak posts op onze eigen pagina. Ze hebben ook een site, maar die is nog niet zo bijzonder. Het is meer een social media community. Het heeft nog geen online content en kan dus zeker nog veel groter worden. Ze richten zich vooral op social media en met succes. Het is een netwerk club waar entrepreneurs worden geïnspireerd, gemotiveerd en meer. If SHE wins, we all win. Een mooi inspirerend initiatief dat vol zit met positiviteit voor ambitieuze vrouwen en ondernemers.

Girlpower! Waar zijn die inspirerende vrouwen?

Life: it can be so beautiful, maar je moet wel de juiste sites/blogs en mensen vinden.

Image source: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments