HomeMusicWillie Wartaal & Lyenthe met EP "Goeie Vrijdag". Luister het hier.

Willie Wartaal & Lyenthe met EP “Goeie Vrijdag”. Luister het hier.

Vandaag brengen Willie Wartaal & Lyente hun gezamenlijk EP “Goeie Vrijdag” uit. De EP bevat vijf catchy housetracks en een gastbijdrage van rapper en producer Big2 van The Opposites. De release van de EP valt samen met de aftrap van het Nederlandse festivalseizoen, aankomend Paasweekend. Voorafgaand aan de release brachten Wiwa & Lyente eerder al de EP track ‘Sexy’ uit.

Tracklist ‘Goeie Vrijdag’
1. Stalker ft. Big2
2. Sexy
3. Gelukkig
4. Dat Doe Ik
5. Boze Manager

Pre-save de EP hier.

Meer over Willie Wartaal
Willie Wartaal, ook wel bekend als Wiwa, is inmiddels een vaste waarde in het Nederlandse én Belgische muzieklandschap. Als onderdeel van De Jeugd van Tegenwoordig en als solo artiest heeft hij tientallen hits op zijn naam staan, is hij al 15 jaar lang een favoriet op de festivals en verkoopt hij standaard zijn tours met De Jeugd uit.

Op dit moment tourt Wiwa ook langs de landelijke theaters met zijn succesvolle theater debuut ‘Moederdag’. In de voorstelling, vertelt Wiwa op een humoristische wijze over zijn moeilijke jeugd met een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde. Moederdag loopt nog tot en met begin mei 2023 en zal het volgende seizoen opnieuw terugkeren naar de theaters in Nederland en België. Voor meer informatie: www.wiwa.sex

Meer over Lynte
Maarten Bokma, beter bekend als Lynte, is een Nederlandse producer, schrijver en artiest. Eerder werkte hij onder andere met dance en hip hop artiesten als Laidback Luke, Sandro Silva, Leafs en Tres Navy. Door zijn vele samenwerkingen met diverse soorten artiesten, zijn de tracks waar Lyente aan heeft bijgedragen gezamenlijk goed voor 300 miljoen streams. In 2022 bracht Lynte zijn eerste eigen muziek uit, de singles “Tough Love” en “Jij Laat Mij Bewegen”.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments