HomeWritingReisjunk. Alles je wil weten over dit inspirerende blog.

Reisjunk. Alles je wil weten over dit inspirerende blog.

Reisjunk: ben jij ook een reisjunkie? Welcome to the club!

Het kan weer! De wereld gaat langzaam aan weer open en we kunnen weer reizen. Hoe klinkt dat? Super toch?!

Reisunk is een reisblog voor de avontuurlijke reiziger.

Greg & Irene, twee reizigers die gek zijn op avontuurlijke bestemmingen. Voor de lezers en voor zichzelf gaan ze zo vaak mogelijk op zoek naar de mooiste en meest interessante plekjes op aarde. Sinds 2014 verzamelen ze de beste reisbestemmingen van over de hele wereld en bundelen ze deze in handige artikelen op Reisjunk.nl.

Met reizen bedoelen ze geen strandvakanties, maar reizen om jezelf te verrijken, je te laten inspireren door andere culturen en zo nu en dan te genieten op een bounty-eiland. Het constant opzoeken van je eigen grenzen, zowel fysiek door het beklimmen van een vulkaan, als mentaal door bijvoorbeeld het eten van insecten. Dát is reizen voor de eigenaren van Reisjunk.

Reisjunk: een blog om te checken als jij van reizen en avontuur houdt!

Wil jij nou graag jouw eigen reisblog of misschien een ander blog beginnen? Bijvoorbeeld een beauty blog (doen, ze bijna allemaal gestopt, dus je bent dan uniek) of bijvoorbeeld een fashion blog? Bekijk dan onze shop en volg de stappen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments