HomeMoneyRijkste rapper ter wereld. Benieuwd? Wieowie?

Rijkste rapper ter wereld. Benieuwd? Wieowie?

Rijkste rapper ter wereld: wieowie?

Jay-Z is een Amerikaanse artiest die een behoorlijk gevoel heeft voor het verdienen van grof geld. Deze man is namelijk de rijkste artiest ter wereld, volgens de Forbes.

Wat is zijn totale vermogen en waar verdient hij dat mee?

Jay-Z is natuurlijk een rapper en heeft daar veel geld mee verdient. Met optredens, streaming, Youtube etc. Maar de rapper heeft naar verluid tal van investeringen gedaan waar hij miljoenen in omzet. Van alleen rappen wordt je geen miljardair. Forbes schat het vermogen van deze artiest een ruime 1 miljard dollar. Hij kan zich dus met trots een miljardair noemen.

Hij eigenaar van Armand de Brignac en een exclusief champagne- en cognacmerk. Niet alleen is hij eigenaar van een aantal bedrijven. Hij heeft namelijk ook een aantal waardevolle aandelen. Zo heeft hij aandelen in Uber en Tidal. Twee hele grote bedrijven. Verder is hij ook nog belegger. Hij is dus een succesvolle artiest, maar ook ondernemer en heeft een empire opgebouwd.

De rijkste rapper ter wereld? Its Jay-Z aka Shawn Corey Carter

Benieuwd naar het vermogen van rapper Drake? Lees dit dan eens.

Bron: Forbes

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments