HomeInfluencersRijkste TikTokkers ter wereld. Benieuwd?

Rijkste TikTokkers ter wereld. Benieuwd?

Rijkste TikTokkers ter wereld: ben je benieuwd? Lees dan verder.

Tiktok is big business. Na Instagram en Youtube nu ook TikTtok. Het videoplatform is vandaag de dag voor veel tieners het meest gebruikte sociale platform. Bekende TikTokkers kunnen hele hoge bedragen verdienen met een korte video. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de rijkste op een rijtje kunnen zetten.

1.Addison Rae

Addison Rae, misschien heb je al van haar gehoord, maar misschien ook niet. De eerste plek op het lijstje van de rijkste TikTokkers is weggelegd voor deze mooie dame. Ze is 5 miljoen waard en ze schijnt te daten met Drake. De 20-jarige Amerikaan heeft in het verleden een danscarrière achter de rug gehad, waardoor ze op het TikTok-platform is kunnen uitgroeien tot een wereldwijde ster. In de zomer van 2019 postte ze korte dansvideo’s op TikTok, waarna ze in korte tijd viral ging. Voordat ze Louisiana voor Los Angeles verruilde om haar TikTok-carrière voort te zetten, studeerde ze Broadcast Journalism aan de Louisiana State University. Toen ze eenmaal succes behaalde op het social medium, stopte ze met haar studie.

Rae verdient haar geld niet alleen met gesponsorde berichten op het platform, maar heeft ze een cosmeticalijn Item Beauty en ze heeft haar eigen merchandise. Daarnaast is ze een van de gezichten van het kledingmerk SKIMS van Kim Kardashian, wat ook enorm veel oplevert. Ze heeft bijna 80 miljoen volgers die ze heeft zullen er voor zorgen dat ze voorlopig nog even door kan gaan met haar business en ze mag zich daarom ook met trots de rijkste TikTokker ter wereld noemen.

2. Charli D’Amelio.

Deze jonge dame (17 jaar) is niet alleen een bekende Tiktokker met meer dan 110 miljoen volgers, maar ze heeft ook een Youtube kanaal met meer dan 9 miljoen volgers. Daarnaast ze een make-up lijn en een truiencollectie. De Amerikaanse tiener is al meer dan een jaar de meest gevolgde TikTokker ter wereld en hier heeft ze ook al een enorm geldbedrag mee verdiend. Ze is 4 miljoen waard en dat op 17 jarige leeftijd: like what!

3. Dixie D’Amelio

Als je op het TikTok-plaform zit, zal de naam D’Amelio je waarschijnlijk niet onbekend zijn. Dixie is de zus van de nog bekendere Charli D’Amelio, die ook nog in deze lijst terug komt. Dixie is pas 19 jaar, maar is nu al het gezicht van het wereldberoemde kledingmerk Hollister. Door TikTok heeft ze een zangcarrière weten op te bouwen. In juni 2020 lanceerde ze haar eerste single en die sloeg meteen goed aan bij het publiek. Ze is 3 miljoen waard. De zussen krijgen beiden een eigen Hulu show: like what. Goed bezig dames!

Rijkste Tiktokkers ter wereld? Deze 3 dus!

Bron: Pure Luxe, Glamour, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments