HomeInfluencersRijkste Youtubers van Nederland. Benieuwd? Lees het hier.

Rijkste Youtubers van Nederland. Benieuwd? Lees het hier.

YouTube is big business en ja je kan er rijk mee worden. Je hebt wel heel veel views nodig, maar het is mogelijk! Benieuwd wat je met Youtube verdient? Lees dit artikel dan eens.

Wie zijn nou de rijkste Youtubers van Nederland?

1.Nikkie Tutorials

Het is logisch dat je meer geld verdiend als je filmpjes in het Engels maakt. Nikki Tutorials trekt heel wat meer volgers per filmpje dankzij de Engelse taal. Nikki Tutorials heeft 13.8 abonnees en elk filmpje trekt al snel tussen de 1 en 2 miljoen kijkers. Gemiddeld verdiend een Youtuber € 1.000 per miljoen views. Dat tikt dus wel aardig aan. Daar komen ook nog eens samenwerkingen bij met merken. Nikkie behoort zeker tot de rijkste Youtubers. Wil je meer van haar weten? Volg haar dan op Instagram.

2.Enzo Knol

Enzo Knol is absoluut de rijkste Youtuber met zijn Nederlandstalige vlogs. Enzo Knol heeft meer dan 2 miljoen abonnees. heeft een gemiddelde van 400.000 views per vlog. Hij post minimaal elke dag een vlog online. Dit komt neer op ongeveer € 12.000 per maand aan views inkomsten. Daarbij doet Enzo Knol regelmatig samenwerkingen met bedrijven die in z’n vlogs terugkomen. Benieuwd naar het totale vermogen van Enzo Knol? Bekijk dit artikel dan eens.

3. Kwekkelkop.

Het streamen van game videos kan je echt veel geld opleveren en dit bewijst Kwebbelkop. Jordi van den Bussche, beter bekend als Kwebbelkop, is een Nederlandse gamer op YouTube met Engelstalige content. Kwebbelkop is vooral bekend van Engelstalige video’s op YouTube waarbij hij een videospel speelt, en er commentaar op levert. Doordat z’n gamekanaal volledig in het Engels is kan hij rekenen op nog meer views dan Enzo Knol. Kwebbelkop heeft meer dan 14 miljoen abonnees. Hij plaatst elke dag een filmpje. Het aantal views verschillen per filmpje maar lopen regelmatig richting de 1 miljoen views. Hierdoor weet hij al snel tussen de € 28.000 en € 30.000 per maand te verdienen. Dit is exclusief samenwerkingen. Een rijke Youtuber dus.

Wil jij nou ook een Youtube kanaal beginnen? Check this out. Hulp nodig bij jouw video’s? Editting? Bekijk onze shop.

Beeld: unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments