HomeInfluencersSelma Omari: wie is deze Instagram influencer?

Selma Omari: wie is deze Instagram influencer?

Wie is deze beauty en Instagram influencer? en wat doet ze allemaal?

Selma Omari is een Nederlandse vlogster, influencer en zangeres en was de vriendin van rapper Boef AKA Sofiane. De Nederlandse Kim Kardashian, zoals Selma ook genoemd wordt, is geboren op 29 mei 1994 en van Marokkaanse afkomst.

Selma volgde de hbo-studie International Business & Entrepreneurship alvorens ze haar carriere in de entertainment industrie begon. The beauty & the brains! That is how we like it.

Selma begon haar carriere met het plaatsen van foto’s op haar Instagram profiel. Nadat ze steeds meer volgers vergaarde, begon Selma ook met het plaatsen van vlogs op haar YouTube kanaal. Ze verkreeg hierdoor nóg meer bekendheid, en werd langzaamaan een internationale bekendheid. Ook was de vlogster te zien in het programma “Moslims zoals wij”.

In 2020 begon ze ook met een carrière als zangeres na het uitbrengen van haar debuutsingle “Allang”. Haar laatste hit is “Cazador”.

Selma Omari had een relatie met rapper Boef en de twee waren sinds 2019 verloofd. Helaas zijn de twee nooit het huwelijksbootje ingestapt en maakte het management van de twee begin 2020 bekend dat de twee uit elkaar zijn gegaan. Op dit moment is Selma Omari vrijgezel. Wie wordt haar volgende lover?

Bron: Instagram, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments