HomeInfluencersRianne Meijer: alles wat je wil weten over deze influencer

Rianne Meijer: alles wat je wil weten over deze influencer

Wie is deze beauty babe en boss? Rianne Meijer heb je ongetwijfeld wel eens langs zien komen op je Instagram-feed. Deze chick post de leukste content en de mooiste outfit kiekjes. Wat zo leuk is aan Rianne Meijer is ze dat ook de minder leuke kant van het leven on the gram laat zien. Ze posts hilarische foto’s, wij zijn fan van deze content creator! Living the real life.

Rianne Meijer is geboren in Ermelo en heeft daar haar hele jeugd gewoond. Haar ouders zijn christelijk en zo is ze zelf ook opgevoed, ze ging vroeger elke zondag naar de kerk. Toen ze 21 jaar was verhuisde ze naar de grote stad Amsterdam. Inmiddels heeft Rianne Meijer meer dan 1 miljoen!!!! (congrats) volgers op Instagram en heeft zij al behoorlijk wat levenservaring opgebouwd de afgelopen jaren, zowel met haar school, hobby’s en alle tripjes die ze al heeft gemaakt.

Na de basisschool ging Rianne Meijer naar het atheneum. Na vier jaar is ze afgestroomd naar havo. Nadat ze hier haar diploma voor had gehaald begon ze aan de studie TMO Fashion Business School in Doorn. Dit paste eigenlijk niet zo goed bij haar en ze stopte ermee. Toch wilde ze iets in de fashion, want vervolgens ging Rianne naar de AMFI (Amsterdam Fashion Institute), maar na een half jaar kwam ze tot de conclusie dat ook deze opleiding niet haar roeping was. Ze gaf de moed niet op en begon ook aan de studies Commerciële Economie en Communicatie. Uiteindelijk bleken deze studies haar ook niet te liggen. Ze heeft dus best veel geprobeerd, maar het bleek allemaal niet echt haar ding. Uiteindelijk is ze dus influencer en geworden en heeft ze samenwerkingen met onder andere modemerken. Daarnaast heeft ze een webshop met leuke items. You go girl!

Rianne begon haar Instagram-carriere als model. Ze had een kantoorbaantje bij Models at Work, maar postte ondertussen ook eigen foto’s op Instagram. Dit waren selfies of foto’s in bikini. Doordat ze hierdoor vooral de aandacht van mannen trok, besloot ze het roer om te gooien. Ze maakte foto’s in mooie outfits en hierdoor begonnen ook vrouwen haar te volgen. Toen ze 80.000 volgers had, ging ze samenwerken met een kledingmerk. Dit leverde veel meer op dan haar salaris bij Models at Work waardoor ze besloot om van Instagram haar werk te maken. Nu heeft Rianne dus meer dan een miljoen volgers en kreeg ze wereldwijde bekendheid vanwege haar komische Instagram posts. We love it!

Heb jij nou hulp nodig met jouw foto’s of video’s voor op Youtube? Editting on a budget? Bekijk onze shop dan eens.

bron: girlscene, beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments