HomeBeautySerena Verbon met beautylab. Alles wat je wil weten.

Serena Verbon met beautylab. Alles wat je wil weten.

Serena Verbon van Beautylab: wij als creatief online magazine zijn altijd opzoek naar toppers in de creatieve industrie. Fashion bloggers/vloggers, beauty bloggers/vloggers, haar stylisten, make-up artiesten, kleding stylisten/designers, schrijvers, fotografen en meer.

In dit geval kwamen we op de website: Beautylab van Serena Verbon.Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een big business. Serena is 36 jaar oud en woont samen met haar zoontjes in Houten. Op haar blog vind je regelmatig nieuwe artikelen over voornamelijk make-up, skincare, maar ook over recepten, interieur inspiratie en persoonlijke updates. Er zijn natuurlijk al veel beauty bloggers, maar deze springt er wel erg uit. De website heeft miljoenen views en meer dan 700.000 unieke bezoekers, wat meer is dan vele tijdschriften. You go Serena.

Wat 10 jaar geleden begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot 1 van de grootste beautyblogs van Nederland en één van de grootste beautykanalen op Youtube. Naast blogger is ze ook vlogger en Instagram influencer en heeft ze meer dan 100.000 volgers.

Een erg leuk en creatief blog van een mooie meid!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments