HomeUncategorizedSKINC blijft lekker zichzelf met de release van “Mijn Naam Is Niemand”

SKINC blijft lekker zichzelf met de release van “Mijn Naam Is Niemand”

SKINC is terug met weer een heerlijke tune. Na de release van “Arme Stakker” gaan de mannen nu iets meer de diepte in met “Mijn Naam Is Niemand” die op 31 mei uitkomt op Nouveau Riche. De track gaat over de druk die wij onszelf opleggen door constant bezig te zijn met wat andere van ons vinden. De boodschap van SKINC en deze track is dat wanneer je realiseert dat je “niemand” bent deze druk wegvalt en je gewoon kan genieten van het leven.

Zoals je van SKINC kan verwachten is ook ‘Mijn Naam Is Niemand’ een heerlijke mix van die typische elektronische SKINC-sound, keiharde beats en scherpzinnige lyrics. En ondanks dat dit nummer een diepere boodschap heeft dan voorgaande releases bewijst SKINC met lines als “Het maakt niet uit. Het boeit niks. Het boeit niemand. Waarom zou je vluchten? Kraak de kluis. Het moet lukken. Mijn naam is niemand en niemand is gelukkig” dat ze het helemaal SKINC houden!

De mannen zeggen zelf het volgende over de track: “’Mijn Naam Is Niemand’ betekent eigenlijk dat je niemand bent in de zin van dat je niet zo belangrijk bent in andermans wereld als je soms kan denken. Iedereen loopt met zijn of haar eigen problemen, dus blijf gewoon lekker jezelf!”

Over SKINC
“Hip-Hop alleen dekt de lading niet.” 

Het viertal rappers & producers gooien het liefst alle elektronische stijlen samen met hun scherpe teksten in één blender, met als uitkomst de zeer opmerkelijke smoothie genaamd SKINC.

Door op een unieke wijze in te spelen op alles wat het hectische leven van een jongvolwassene met zich meebrengt, kleurt SKINC een eigen muzikaal wereldje waar velen zich in kunnen verplaatsen.

Na het releasen van 2 EP’s en een handvol singles werd het tijd voor de volgende stap. Afgelopen zomer kwam SKINC met hun debuutalbum ‘Wezens van Gewoonte’. Een plaat waarmee SKINC wil laten zien dat ze hier zijn om te blijven. Er wordt al vaak gezegd dat SKINC hun “eigen hokje” creëert, en met dit album hebben zij dit bewezen.

De opkomst van SKINC gaat dan ook zeker niet aan iedereen voorbij. Zo wisten ze november 2023 nog een samenwerking te scoren op het nieuwe album van de Haagse legendes De Kraaien. En als kers op de taart mochten de heren afgelopen december het voorprogramma van De Kraaien verzorgen tijdens hun clubtour. Op deze manier heeft SKINC kunnen laten zien waarvan ze gemaakt zijn, en dat smaakt naar meer.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments