HomeInfluencersSocial media zat in 2024? Join the club!

Social media zat in 2024? Join the club!

Social media ook zat in 2024?

Met name dan Instagram, want instagram is all about likes and followers. Maar ook TikTok en Youtube draaien alleen maar om views.

Ondanks dat Instagram, Facebook, Youtube en uiteraard TikTok ook veel kansen bieden aan mensen met talent. Je kan je beauty looks, je fashion looks, je design skills laten zien, je leuke dans skills op TikTok etc.. Connecten met mensen en nieuwe leuke mensen ontdekken.

Maar helaas is Instagram eigenlijk vooral een platform voor je looks en we zien dan met name ook alleen maar vrouwen met dikke lippen en butt implants voorbij komen en ja hier worden we moe van en jij misschien ook wel?! Het draait in deze wereld veel om likes en followers en hier kan je moe van worden. We vechten allemaal om die likes en followers op de gram en beauty looks krijgen altijd de meeste likes. Maar heb jij hier niks mee? Wil jij het liefst al je creatieve tekeningen laten zien? Ben jij meer het design type? Dan kan het nog wel eens moeilijk zijn om hier mee te rocken op social media. Zeker met Youtube en TikTok is dat lastig.

Op social media is het belangrijk om content te zien en mensen te volgen waar je blij van wordt.

Er zijn gelukkig ook hele leuke Nederlandse influencers zoals Rianne Meijer, Vivian Hoorn en Nienke Plas en die laten zien dat de gram dus best wel nep is. Ze geven een leuke twist aan social media en nemen zichzelf niet al te serieus. Ook de Australische Celeste Barber is leuk. De Australische Celeste imiteert de meeste bizarre outfitposts en poses van celebrities. Dat doet ze op een leuke manier en ze heeft hiermee dan ook veel volgers behaald (bijna 9 miljoen). Zo zie je maar, je kan er ook tussen komen met je humor skills.

Maar alsnog: social media makes us tired. what about you guys and girls? We leven in een wereld waar het teveel om looks draait. THanks to onder andere the Jenners and Kardashians. Lullig, maar waar.

Misschien is het tijd om een social media break te nemen in 2024. Wat vinden jullie?

Image: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments