HomeFashionSoms moet je voor kwaliteit gaan op mode gebied.

Soms moet je voor kwaliteit gaan op mode gebied.

#ad

Waar wij vaak naar de goedkopere merken kijken en shoppen bij winkels zoals Berskha , Primark en Zara, zijn er ook webshops/winkels en merken die meer kwaliteit verkopen en soms is kwaliteit toch beter. Het gaat langer mee en de stoffen zijn vaak mooier.

Ben jij benieuwd naar een webshop/winkel vol met kwaliteit? Lees dan gauw verder. Je betaalt er uiteraard voor, maar kwaliteit is ook wel fijn toch?

De webshop Jeroen Beekman damesmode is een webshop die je moet kennen en moet bekijken. Deze webshop is van een mode duo: Jeroen en Iris beekman. Beide van huis uit opgegroeid in de kledingbranche waar ze beiden in binnen- en buitenland veel ervaring hebben opgedaan. In 1999 kwam Jeroen in het familiebedrijf te werken. Iris volgde snel daarna als inkoopster. Nadat de vonk was overgeslagen gingen ze definitief als mode duo door het leven. Jeroen voor de organisatie, marketing en de webshop en Iris voor inkoop en visual merchandising. Ze vullen elkaar perfect aan wat het succes in het bedrijf flink heeft geholpen.

Enkele merken die zij verkopen zijn Brax, Rosner, Eroke, Nickjean, MaxMara, Luisa Cerano, Emotions, Geisha, Faber, Oroblu, Vera Mont, Vanity, Zaida, 10 days, Katharina Braun, Joss, Creenstone en nog veel meer.

Ambities genoeg dus voor dit duo. net zoals wij. Wij zijn inmiddels gestart met ons derde online magazine: Life of Women en hopelijk volgen er nog meer.

Life of women: het ambitieuze moderne vrouwen merk voor de vrouw van nu. Hou ons in de gaten!

Het mode duo, Jeroen en Iris zijn gestart met 2 winkels in 2002 en nu zijn ze al met 6 winkels en een van de beste webshops van Nederland in dit segment. Iets om zeker trots op te zijn. Klein beginnen, groot denken. Je moet ergens beginnen toch? Klantvriendelijkheid staat bij hun altijd voorop en is de basis van dit succes.

Het merk Luisa Cerano wil zelfbewuste vrouwen van over de hele wereld inspireren met haar kleding die de perfecte mix is tussen vrouwelijk en casual. Elk kledingstuk wordt ontworpen vanuit de gedachten dat de kleding vrouwelijk, sportief en draagbaar moet zijn. Dit wordt gecombineerd met materialen van hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. Het is wat duurder, maar dan heb je ook wat. En soms is kwaliteit gewoon beter.

Het Duitse kledingmerk Rosner is is helemaal gespecialiseerd in broeken. Elke Rosner broek is een combinatie van hoge kwaliteit, de perfecte pasvorm en een modische look. Misschien wel het bekendste model is de Rosner Audrey, deze broek valt iets ruimer, met een wat hogere tailleband en door gebruik van stretch heeft deze band een corrigerend effect bij de buik. Elk seizoen is er weer volop keuze uit de nieuwe collectie Rosner dames jeans en broeken om de garderobe weer mee aan te vullen. 

Ben jij dus op zoek naar mode, maar dan met kwaliteit? Ben jij een beetje klaar met winkels zoals Zara, Berskha, New Yorker en Primark? Bekijk dan vooral deze webshop en kies iets moois uit.

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments